- 23 Ocak 2016
- 33.982
- 50.101
- 598
Ben de kızıma bu yaz şort giydirmeye hep korktum parkta bi adam çocuklara baksa gidip ne bakıyorsun diyesim varal benden de o kadar.. uzun tişörtler aldım rahat etmek için artik
Ben ahım şahım güzel biri değilim bacaklarım manken gibbi değil yalan yok. Toplu taşımaya ne zaman binsem mesela koca koca adamlar bakıyor, benim rahatsızlığım bu kısım.
Lisans okuduğum zamanlarda birisi arabayla peşime takılmıştı gece geç bile değildi. Ve bu olaylar medeni sayılan şehrilerde oldu
Sessiz kalan da yine kadınBu ülkede olan herşey kadınlara oluyor zaten,
Zulme uğrayan kadin
Öldürülen kadın
Suçlanan yine kadın
Iftira atilanda kadın ..!
Ne kadar da adaletli bir dünya böyle ..
Müge hanım çocuğunuzu ifşa etmeyin fotoğrafı olsun giyimi olsun vs diyor. Haklı bir nebze.Ben de kızıma bu yaz şort giydirmeye hep korktum parkta bi adam çocuklara baksa gidip ne bakıyorsun diyesim var
Türk erkeği bakıyor kardeşim diğer ülkelerde böyle bişey yok ama Türk erkeğinde kapalı bile olsa geçerken tüm hatlarına bakıyorlar dedikodu da cabasıEtek elbise giydim diye butun erkekler durup bacaklarima odaklanmiyor. Bakmak başka odaklanmak başka ayrica.
Herkes giymeyince değil, herkes giyince normalleşiyor boyle şeyler. Etrafta bir suru giyen varken kimse gormemiş gibi odaklanmiyor haliyle.
Türk erkeği bakıyor kardeşim diğer ülkelerde böyle bişey yok ama Türk erkeğinde kapalı bile olsa geçerken tüm hatlarına bakıyorlar dedikodu da cabası
Ben kızım 3 yaşında bu yaz mayo giydirmeye korktuk eşimle şortlara özeniyorum mini etekleri var dışarıda giydirmedim bu yaz sadece tatilde giydirdim korkuyorum biraz cılız da değil kızım Allah korusun pazara gidiyorum her gidişimde bi adam çocuğumu sevmeye çalışıyor çok rahatsız oluyorum belki de kız çocuğu yok özeniyor seviyor ama kurunun yanında yaş da yanıyorMüge hanım çocuğunuzu ifşa etmeyin fotoğrafı olsun giyimi olsun vs diyor. Haklı bir nebze.
Bir şey demenize gerek yok böyle evden çıkamyın gibi ya da abartmayın gibi tavsiyeler vermeyin yeter.İyi evden cikmayin ne diyim
Ben evliyim işim gereği erkeklerle muhattap oluyorum evli olduğumu bile bile sarkanlar var yüzük taksak ne faydaİyi evden cikmayin ne diyim
Asla sevdirtmeyin. Benim çocuğum yok ama yiğenlerimi kimseye sevdirmem hatta o yaşlı koca adamlara öpmesinler.Ben kızım 3 yaşında bu yaz mayo giydirmeye korktuk eşimle şortlara özeniyorum mini etekleri var dışarıda giydirmedim bu yaz sadece tatilde giydirdim korkuyorum biraz cılız da değil kızım Allah korusun pazara gidiyorum her gidişimde bi adam çocuğumu sevmeye çalışıyor çok rahatsız oluyorum belki de kız çocuğu yok özeniyor seviyor ama kurunun yanında yaş da yanıyor
Medeni şehir diye birsey yok. Semtlere göre çok şey farkeder. Ben istanbuldayim, istanbulun heryeri ayni değil.
Buludugum yerde kizlar crop top, mini şort, mini etek geziyor yazlari. Koşu alaninda minik şortlarla koşuyorlar kadin erkek...
Ben de giyiniyorum elbise vs.
Bariz tehlikede olacaginiz biyerlerdeyseniz tamam ama onun disinda hayatin geneline yaymamak lazm korkulari.
Bir şey demenize gerek yok böyle evden çıkamyın gibi ya da abartmayın gibi tavsiyeler vermeyin yeter.
Ben evliyim işim gereği erkeklerle muhattap oluyorum evli olduğumu bile bile sarkanlar var yüzük taksak ne fayda
Avukata ne demeli?Alayı sarhostu.
Hele o umitcan'in babası
Abisi.
Neydi onlar öyle.
Avukatı es gecmisim.Avukata ne demeli?
Bursanın neresindeniz acabaaynen oyle..
Bende Bursada yasiyorum, bursa var bursa var..
Benim oturdugum yerde herkes cok cok rahat geziyor, ben tum yaz sort etek gezdim, okuz gibi bakana denk gelmedim.
Ama sehrin dogu kisimi oyle degil mesela.
Şimdi bir de moda oldu çocukları yetişkin gibi giydirmek sosyal medyada satış yapan sayfalarda gördüm ne bu ya bu kadar erken değil mi bunları giymek için ağzım açık kaldıMüge hanım çocuğunuzu ifşa etmeyin fotoğrafı olsun giyimi olsun vs diyor. Haklı bir nebze.
Öldürülen Aleyna Çakırın annesi babası müge anlıya çıktı. Kızın intihar ettiği iddia ediliyor ancak sevgili olan kişinin öldürdüğünden şüpheleniliyor.Kızı pavyonlarda çalıştırırak üzerinden para kazanıyor sürekli şiddet uyguluyor vs. Bu kişinin annesi de yetiştime yurdunda çalışıyor ve onun da kızları bu hayata yönlendirdiği ortaya çıktı. Kadın ifadesi alınmadan bir gün önce ölü bulundu. İntihar ettiği söyleniyor silahla ve ölmeden müge anlıyı suçladı ifitra vs diye. Ama büyük ihtimalle ortadan kaldırıldı. Çünkü ucu büyük insanlara dokunuyor. Zaten Aleyna olayında da bu yüzden hiçbir şey yapılmıyor tutuklama vs.Biri de ne oldugunu anlatsaydi ya benim gibi bilmeyen garibanlara
Aynen öyle ya. Geçen bir instamomgillerden biri kızına topuklu terlik giydirmiş. Gerçekten anneliğin ehliyeti olsa keşke.Şimdi bir de moda oldu çocukları yetişkin gibi giydirmek sosyal medyada satış yapan sayfalarda gördüm ne bu ya bu kadar erken değil mi bunları giymek için ağzım açık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?