Şiddet şiddet!

Ben konuyu ekşideki yorumlardan okudum.
Ama tam bilmiyorum ama yine büyük suçlar söz konusu

O olay çözülmeyecek asla. Ucu üst düzey adamlara dokunuyor, kadın da bu yüzden öldürüldü. Adamlar o yüksek makamlarda bulunanları alenen tehdit ediyorlar "konuşuruz" diye. Üzeri bir güzel örtülecek, her olayda olduğu gibi. Yazık güzel ülkemize!

Kadın başının arkasından vurulmuş duyduğum intihar eden öyle etmez ayrıca bence kadın susturuldu ve o ümit devletten yardım istedi özellikle soyludan

aynen öyle bir teşkilat var ortada kadını da konusmasin diye ortadan kaldırdılar
Sema’nın ölümü şüpheli.
Ama erkek arkadaşı başka yerde olduğunu ispatlamış durumda.
Eğer gerçekten intiharsa bile, gencecik kadına uygulanan şiddet mi, şantaj mı, madde bağımlılığı mı, zorbalık mıdır ner ne haltsa ‘intihar’sa bile cinayettir.

Bundan korkuyorum. Bu olayın üstü örtülmemelidir. Daha kaç kadın böyle can vericek? İlerde bizim başımıza gelemeyeceği ne malum? Böyle insanlar dışardayken şans eseri hayyatta mı kalıcax yani?

işte üst düzey şeyler var işin içinde bir de yayın yasağı gelmesin

Bu kadar da abartmasaniz. Kiyafetle ne alakasi var şimdi bu yaşananlarin? Yaşadiginiz ortami bilmiyorum gerçi ama boyle düşünmemek lazim.

Bu kadar da abartmasaniz. Kiyafetle ne alakasi var şimdi bu yaşananlarin? Yaşadiginiz ortami bilmiyorum gerçi ama boyle düşünmemek lazim.
Abartmıyım?
siz etek elbise giydiğinizde erkeklerin bacaklarınıza odaklanmasından rahatsız olmuyor musunuz?
Ayrıca yanlış anlamıssınız ben bu kızın ölümü kıyafettendir iması bile etmedim. Malesef ülkemizde bir kadının giyimi erkeğin nefsini uyardığını söyleyip takım elbiseyle cezai indirim alan erkek müsvetteleri var.

yaşananların kıyafetle alakası yok aslında genel bir yoruma gelen cevaptı.. köpeğe bile tecavüz edilen bir ülke ben malesef yoldan geçince direkt nereye baktıklarını görüyorum ve rahatsız oluyorum aynı sekilde, hele bir twit vardı geçen eve geleceğim saate göre kıyafet seçiyorum diye

Vallahi ben de öyle. Geç geliceksem kurumdan paspal bile giyiniyorum yalan yok.
Üstelik bunun yaşanılan yerle nasıl bir alakası olabilir? O zaman Amerika da hiç tecavüz olaylarının olmaması lazım? Bugunki olay Türkiye nin başkentinde yaşandı. Doğu da küçücük köhne bir köyde vs değil yani

Kıyafetle alakasi yok tabi de İnanın ben bile ölen kızların tarzına kıyafetine filan bakıyorum ve bu hep istemsiz oluyor .öyle alistirilmisiz ki yyaftalanmaya

ben de sözde medeni bir şehirde yaşıyorum, şehirle yerle alakası yok malesef pislik insan her yerde pislik

Etek elbise giydim diye butun erkekler durup bacaklarima odaklanmiyor. Bakmak başka odaklanmak başka ayrica.
Herkes giymeyince değil, herkes giyince normalleşiyor boyle şeyler. Etrafta bir suru giyen varken kimse gormemiş gibi odaklanmiyor haliyle.

Sari papatyamiz uc bes serseriye pabuc birakmaz, ona guveniyorum. Burayi okuyorsan senciyiz müge reyiz ❤

Ben ahım şahım güzel biri değilim bacaklarım manken gibbi değil yalan yok. Toplu taşımaya ne zaman binsem mesela koca koca adamlar bakıyor, benim rahatsızlığım bu kısım.
Lisans okuduğum zamanlarda birisi arabayla peşime takılmıştı gece geç bile değildi. Ve bu olaylar medeni sayılan şehrilerde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…