Ben konuyu ekşideki yorumlardan okudum.İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama bir kız öldürülüyor o öldüren şüphelinin annesi intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor konuşmaması için vs deniliyor sosyal medya da şuan her yerde bu haber var cidden psikolojimizi bozdu.
Müge hanım yıllardır korumalarla geziyor, pek çok olaydan düşman kazandı. Tuncer, Zeynep, Cahit. . Çok tehlikeli insanlar.Kesinlikle. Umarım başına bir şey gelmez tehdit ediliyormuş
Sema’nın ölümü şüpheli.aynen öyle bir teşkilat var ortada kadını da konusmasin diye ortadan kaldırdılar
Bundan korkuyorum. Bu olayın üstü örtülmemelidir. Daha kaç kadın böyle can vericek? İlerde bizim başımıza gelemeyeceği ne malum? Böyle insanlar dışardayken şans eseri hayyatta mı kalıcax yani?O olay çözülmeyecek asla. Ucu üst düzey adamlara dokunuyor, kadın da bu yüzden öldürüldü. Adamlar o yüksek makamlarda bulunanları alenen tehdit ediyorlar "konuşuruz" diye. Üzeri bir güzel örtülecek, her olayda olduğu gibi. Yazık güzel ülkemize!
işte üst düzey şeyler var işin içinde bir de yayın yasağı gelmesinSema’nın ölümü şüpheli.
Ama erkek arkadaşı başka yerde olduğunu ispatlamış durumda.
Eğer gerçekten intiharsa bile, gencecik kadına uygulanan şiddet mi, şantaj mı, madde bağımlılığı mı, zorbalık mıdır ner ne haltsa ‘intihar’sa bile cinayettir.
İşte psikolojimi bozanda bu.
Artık kıyafet seçerken bile dikkat ediyroum zaten açık giyinmem ama şu iç gösterir şu çok dar gelir bunun önü biraz açık demeye başladım halbu ki seçtiklerimin hepsi çok olağan şeyler
Abartmıyım?Bu kadar da abartmasaniz. Kiyafetle ne alakasi var şimdi bu yaşananlarin? Yaşadiginiz ortami bilmiyorum gerçi ama boyle düşünmemek lazim.
Getirebilirler durum ağırlasırsaişte üst düzey şeyler var işin içinde bir de yayın yasağı gelmesin
inşallah gelmezGetirebilirler durum ağırlasırsa
yaşananların kıyafetle alakası yok aslında genel bir yoruma gelen cevaptı.. köpeğe bile tecavüz edilen bir ülke ben malesef yoldan geçince direkt nereye baktıklarını görüyorum ve rahatsız oluyorum aynı sekilde, hele bir twit vardı geçen eve geleceğim saate göre kıyafet seçiyorum diyeBu kadar da abartmasaniz. Kiyafetle ne alakasi var şimdi bu yaşananlarin? Yaşadiginiz ortami bilmiyorum gerçi ama boyle düşünmemek lazim.
Vallahi ben de öyle. Geç geliceksem kurumdan paspal bile giyiniyorum yalan yok.yaşananların kıyafetle alakası yok aslında genel bir yoruma gelen cevaptı.. köpeğe bile tecavüz edilen bir ülke ben malesef yoldan geçince direkt nereye baktıklarını görüyorum ve rahatsız oluyorum aynı sekilde, hele bir twit vardı geçen eve geleceğim saate göre kıyafet seçiyorum diye
Kıyafetle alakasi yok tabi de İnanın ben bile ölen kızların tarzına kıyafetine filan bakıyorum ve bu hep istemsiz oluyor .öyle alistirilmisiz ki yyaftalanmayaBu kadar da abartmasaniz. Kiyafetle ne alakasi var şimdi bu yaşananlarin? Yaşadiginiz ortami bilmiyorum gerçi ama boyle düşünmemek lazim.
ben de sözde medeni bir şehirde yaşıyorum, şehirle yerle alakası yok malesef pislik insan her yerde pislikVallahi ben de öyle. Geç geliceksem kurumdan paspal bile giyiniyorum yalan yok.
Üstelik bunun yaşanılan yerle nasıl bir alakası olabilir? O zaman Amerika da hiç tecavüz olaylarının olmaması lazım? Bugunki olay Türkiye nin başkentinde yaşandı. Doğu da küçücük köhne bir köyde vs değil yani
Abartmıyım?
siz etek elbise giydiğinizde erkeklerin bacaklarınıza odaklanmasından rahatsız olmuyor musunuz?
Ayrıca yanlış anlamıssınız ben bu kızın ölümü kıyafettendir iması bile etmedim. Malesef ülkemizde bir kadının giyimi erkeğin nefsini uyardığını söyleyip takım elbiseyle cezai indirim alan erkek müsvetteleri var.
Ben ahım şahım güzel biri değilim bacaklarım manken gibbi değil yalan yok. Toplu taşımaya ne zaman binsem mesela koca koca adamlar bakıyor, benim rahatsızlığım bu kısım.Etek elbise giydim diye butun erkekler durup bacaklarima odaklanmiyor. Bakmak başka odaklanmak başka ayrica.
Herkes giymeyince değil, herkes giyince normalleşiyor boyle şeyler. Etrafta bir suru giyen varken kimse gormemiş gibi odaklanmiyor haliyle.
İzlememek en iyisi ben hep izliyordum şimdi anksiyete hastası oldum ama bu olaya ben de baktımAy ben oyle programlari hic izleyemiyorum yagercekten insanin psikolojisini bozar. Surekli cinayet vs.vs.yurek dayanmaz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?