- 26 Ağustos 2017
- 2.905
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Bazen ağır ve sert yazmak gerekiyor. İçinde bulundukları durumun ne kadar vahim olduğunu görmüyorlar çünkü. Sinir krizi değil sinir krizleri. Daha önce nerdesin sorusuna cevap alamadı diye yine sinir krizi geçirip yatan adamın omuzuna vurmuş, karşılığında da adam dudağını patlatmış. Kimbilir daha kaç defa olmuş. Çocuğunun yanında kendine yüzüne vurmasına kızdık. Bebek olan evde karı koca düzenli birbirine vuramaz. Çocuk sigara paketinden sigara alıp ağzına koyup üff yapıyormuş buna kızdık. Buna da engel olunabilir değil mi? Kaçımız çocuğumuzun bunu yapmasına göz yumuyoruz? Ne yapalım pohpohlayalım mı? Bişey olmaz sen kocanla iyi ol çocuk yesin yutsun sigarayı mı diyelim? 3-4 tane çocuk olur baş edemezsin, arada gözünden kaçar vs. 1 tane bebek var evde.Kadın sinir krizi geçirmiş anlayamadınız mı
Aynen böyle bi evde büyüyen bi kuzenim var. Annesi böyle kocasının derdindeydi, çocuklar da Allah’a emanet. Sonra anne babası ayrıldı ama 15 sene sonra.(yani çocukların ağzına iyice tükürüldükten sonra) şimdi alkol ot sigara her türlü pislik var 18 yaşında çocukta. Annesine de defalarca şiddet uyguladı. Konu sahibi biraz daha bu kafayla devam ederse 15-20 sene sonrası böyle olacak. sert konuşmak zorundayız çünkü çocuklar öylece doğur ortaya at her türlü pisliğe şahit olsun şeklinde büyümemeli. Büyürse de ortaya böyle berbat kişilikler çıkıyor sonra topluma bela oluyorlar. Aklını başına al konu sahibi. Kocandan adam olmaz çocuğuna sahip çık o insan olsun bari.Bazen ağır ve sert yazmak gerekiyor. İçinde bulundukları durumun ne kadar vahim olduğunu görmüyorlar çünkü. Sinir krizi değil sinir krizleri. Daha önce nerdesin sorusuna cevap alamadı diye yine sinir krizi geçirip yatan adamın omuzuna vurmuş, karşılığında da adam dudağını patlatmış. Kimbilir daha kaç defa olmuş. Çocuğunun yanında kendine yüzüne vurmasına kızdık. Bebek olan evde karı koca düzenli birbirine vuramaz. Çocuk sigara paketinden sigara alıp ağzına koyup üff yapıyormuş buna kızdık. Buna da engel olunabilir değil mi? Kaçımız çocuğumuzun bunu yapmasına göz yumuyoruz? Ne yapalım pohpohlayalım mı? Bişey olmaz sen kocanla iyi ol çocuk yesin yutsun sigarayı mı diyelim? 3-4 tane çocuk olur baş edemezsin, arada gözünden kaçar vs. 1 tane bebek var evde.
Doktor ilaç vermiş bir kez kullanmış bırakmış, intihar riski varmışmış verilen ilacın. Bu kadar ağır derdin sorunun ortasında insan sevdiğine kıyar mı diyor. Çocuğumu kendimi bu adamdan nasıl kurtarırım diye sormuyor.
ne yapalım gidip adamı dövdürelim mi? surat as trip at mı diyelim? bir sinir krizi daha geçir bu sefer daha okkalı mı vursun diyelim? adam öküz, pekala, çocuğa da iyi bir baba değil; e boşan madem deniyor, ama yok ama ben yapamam. o zaman sessiz olacak, sineye çekecek, gidip bir sinir ilacı kullanacak kriz mriz geçirmeyecek. bunu da kadının iyiliği için diyoruz.Kadın daha doğru düzgün yemeğini yememiş tatlısı duruyor niye sigaraya gidiyor çünkü öküz
İlacın intihara meylettirme etkisi var diye kullanmayıp kocasıyla birbirlerine girdiler diye ölmek istemek çok mantıklı yaBazen ağır ve sert yazmak gerekiyor. İçinde bulundukları durumun ne kadar vahim olduğunu görmüyorlar çünkü. Sinir krizi değil sinir krizleri. Daha önce nerdesin sorusuna cevap alamadı diye yine sinir krizi geçirip yatan adamın omuzuna vurmuş, karşılığında da adam dudağını patlatmış. Kimbilir daha kaç defa olmuş. Çocuğunun yanında kendine yüzüne vurmasına kızdık. Bebek olan evde karı koca düzenli birbirine vuramaz. Çocuk sigara paketinden sigara alıp ağzına koyup üff yapıyormuş buna kızdık. Buna da engel olunabilir değil mi? Kaçımız çocuğumuzun bunu yapmasına göz yumuyoruz? Ne yapalım pohpohlayalım mı? Bişey olmaz sen kocanla iyi ol çocuk yesin yutsun sigarayı mı diyelim? 3-4 tane çocuk olur baş edemezsin, arada gözünden kaçar vs. 1 tane bebek var evde.
Doktor ilaç vermiş bir kez kullanmış bırakmış, intihar riski varmışmış verilen ilacın. Bu kadar ağır derdin sorunun ortasında insan sevdiğine kıyar mı diyor. Çocuğumu kendimi bu adamdan nasıl kurtarırım diye sormuyor.
Çocuk kadının umrunda bile değil kiAynen böyle bi evde büyüyen bi kuzenim var. Annesi böyle kocasının derdindeydi, çocuklar da Allah’a emanet. Sonra anne babası ayrıldı ama 15 sene sonra.(yani çocukların ağzına iyice tükürüldükten sonra) şimdi alkol ot sigara her türlü pislik var 18 yaşında çocukta. Annesine de defalarca şiddet uyguladı. Konu sahibi biraz daha bu kafayla devam ederse 15-20 sene sonrası böyle olacak. sert konuşmak zorundayız çünkü çocuklar öylece doğur ortaya at her türlü pisliğe şahit olsun şeklinde büyümemeli. Büyürse de ortaya böyle berbat kişilikler çıkıyor sonra topluma bela oluyorlar. Aklını başına al konu sahibi. Kocandan adam olmaz çocuğuna sahip çık o insan olsun bari.
kadin lokma yememis degil. yemekler bitmiş, tatliya geçmişler. ayrica adam "cocugu da alip gideyim, sen rahat ye" demis.Ya ama bakın kadının küçük çocuğu var . Ağzının tadıyla bi sakin yemek yiyemiyor . En basiti adam tabağı bitirmeye yakın olmuş kadın daha lokma yememiş . Adam bi zahmet sigaraya gitmesin de 2 dk çocuğa baksın ölür mü ? Böyle olunca kadın kendini sıkıyor damlaya damlaya göl oluyor . Ben ne yaşadığını anladım onun
Başka ilaç verir. Bu yan etkileri hemen gidip druna söylesen değiştirirdi zaten ilaciniGeçen ay piskolojik baskıyla gittim depresyon ilacı yazdı çok ağır depresyondasın dedi selectra yazdı ama içtiğimde hem kusma hem intihar hissi oldu bu ilaçlar yapabiliyormuş şimdi o ilaçtan tekrar alsam bu kafayla nasıl olur bilemedim
e madem yapabilecegin bir sey bugun neden yapmiyorsun?oğluma da el kaldırırsa kendim gibi vicdansız davranmam karşısından yıkılırım giderim
Bu şiddet değil de ne arkadaşım. Zaten adam sistematik psikolojik şiddet uyguluyor, en son açtığın konuda yazdıkların hiç katlanılacak şeyler değildi. Fiziksel şiddet de varmış, sana daha önce de dediğim gibi kendi kıymetini sen bilmezsen, kimse de sana değer vermeyecek, saygı duymayacak..Nasıl bir tepki göstermem lazım lütfen söyleyin sürekli böyleyiz geçen ayda beni sinir krizine soktu nerdesin dedim diye bana beni bidaha aramayacaksın sen kimsin soramazsın nerde olduğumu dedi bende sinir krizi geçirdim yatıyordu omuzuna vurdum ama hızlı vurmadım kalktı sille attı dudağım patladı ağzımı sıktı dayanamıyorum artık boşanamıyorumda kimsem yok arkamda
Tek başıma masada kalma fobisi nedir ilk defa duydum.ikinizde normal değilsiniz maalesef bence çocuk için ayrılın son dereceye gelmişsiniz artikBendemi sorun var gerçekten çocuğuma yemek yedirdim kendi rahat rahat yedi sonradan yanımdan gitmesimi gerekiyordu ve tek başıma masada kalma fobim olduğunu da biliyor
Sosyal fobisi olan insan evde yemek yapamayacak kadar yorgunsa eve yemek söyler, illa dışarda yiyelim diye adamı darlamaz... Konu sahibi hakkaten dışarda bu kadar hassassa sırf olay çıksın , mağduriyet yaratsın, çocuk perişan olsun diye gitmek istemiş oraya resmen...Sen belli ki bu adamı çok iyi tanıyorsun, kendini de biliyorsun madem, ne işin var orda ? eve iki lahmacun söyleyelim, çocugun huzurunu kaçırmayalım boş yere diyemedin mi ?Tek başıma masada kalma fobisi nedir ilk defa duydum.ikinizde normal değilsiniz maalesef
Evet aynen öyle bence ikisi de normal değil birinden biri sinirleri yıpratıyor ve ortam geriliyor idare etme yumuşatma yok.. çok gergin bı ortam çocuk için üzücü. Olmuyorsa zorlamamak lazım bukadar hir gür den sora huzur nasıl olacakki zaten.Sosyal fobisi olan insan eve yemek söyler, dışarda yiyelim diye adamı darlamaz... Konu sahibi hakkaten dışarda bu kadar hasassa sırf olay çıksın , çocuk perişan olsun diye gitmek istemiş oraya resmen...Sen bu adamı çok iyi tanıyorsun, kendini de biliyorsun madem, ne işin var orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?