Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kırmızı, iltihapsız sivilceler çıkmaya başladı. Dokunmadığım halde iz kalıyor ve yüzüm pütür pütür oldu. İz kalması canımı çok sıkıyor inşallah ilerleyen günlerde geçer. Sizin bildiğiniz yöntemler var mı?
La roshe effeclar duo harika bir krem hem nemlendiriyor hem ilk önce cildin altindaki sivilceleri çıkarıyor ve daha sonra temizliyor biraz pahali 95 tl ama değiyo
La roshe effeclar duo harika bir krem hem nemlendiriyor hem ilk önce cildin altindaki sivilceleri çıkarıyor ve daha sonra temizliyor biraz pahali 95 tl ama değiyo
Merhabalar aynı sorunu ben de yaşıyorum sabah akşam temizleme jeli arkasından tonik ve nemlendirme bakımını atlamayın. Haftada iki üç gün asitsiz peeling de deneyebilirsiniz akşamları. Alnınızı daha iyi temizleyin ben tonik aşamasında alnımı ekstra temizliyorum. Ben şu anda başka bir krem kullanıyorum ama effaclar duo bana da iyi gelmişti.