Sıcak Su...

kızlarrrrrr :D sizi bilmem ama bu sıcak su olayı bende tuttu galiba :66: :46: önceden sıcak su dn nefret ederdim hiç içmezdim kışın bile buz gibi suları indirirdim mideye hep çok su içen biri olmuşumdur ztn yoksa içtiğim zero larla şimdiye delmiştim çoktan midemi :D ama karın yağları diodum ya hani anneannem bugün senin belin incelmiş dedi :D öncekinden ek bişi de yapmadım hep diyet yapar yediklerime dikkat ederidm ama ilk kez bu kadar kısa sürede farkedilir şekilde incelmiş :D demekki tv dki adam ve senin doktorun doğru söylüomuş şekerim :D :D :D :49::49::66::49:

kızlarrrrrr :D sizi bilmem ama bu sıcak su olayı bende tuttu galiba :66: :46: önceden sıcak su dn nefret ederdim hiç içmezdim kışın bile buz gibi suları indirirdim mideye hep çok su içen biri olmuşumdur ztn yoksa içtiğim zero larla şimdiye delmiştim çoktan midemi :D ama karın yağları diodum ya hani anneannem bugün senin belin incelmiş dedi :D öncekinden ek bişi de yapmadım hep diyet yapar yediklerime dikkat ederidm ama ilk kez bu kadar kısa sürede farkedilir şekilde incelmiş :D demekki tv dki adam ve senin doktorun doğru söylüomuş şekerim :D :D :D :49::49::66::49:
Valla sevindim cok cnm..kilo da farketti mi bari? Kac kilo fazlan var bu arada senin cnm? Ben mayis ayina kadar rejimdeyim suanda besibiryerde cay icmekteyim..bir sure sonra onu birakip sicak suya geciyim bari..Vucudu arada soklamak lazim cunku..Faruk Oncel denen akapunkturcu doktor ayda 15 kilo filan verdiren degisik bir adam..Korkunc zarar veriyo tabi vucuda o tarz diyetler ama en cok sicak su olayini hatirliyorum. Ustune basa basa sakin normal su icmeyin agzi yakmayacak ilik su icin bardak bardak derdi.

çok şükür kendimi rejim havasına sokabildim :52:
bayağı dikkat etmye başladım ve bugün kendimi çok hafif hissediyorum :16:
daha tartılmadım ama 1 hafta sonra tartılacağım inşa:97:llah sonuç orayada yansır :97:

valla kilo farketti mi bilmiyorum :S bugün tartılcaktın spora da tekrar başladım bu arada bugün spor salonunun diyetisyeniyle görüşecektim cumartesiye kadar izinli dedi kadın odası da kilitli tabi tartı da odada :( cumartesi tartılcam ama belimin inceldiğini farkediyorum aynaya baktığımda gözle görülür bi değişme olmuş yani :49: :66: :66: ((form çayını uzun süre kullanma bencede bağırsak tembelliğine çevirir yoksa ben 15 gün kullanıp 5 gün bırakarak kullanmıştım 10 kg verdiğim yazın şu anda yeşil çay içiyorum açıkçası korktum biraz karaciğere fln zarar verebiliomuş diye ben o şekilde 5 ay fln kullanmıştım çünkü hala da arada içiyorum gerçi ama korktum dediğim gibi :S ))

çok şükür kendimi rejim havasına sokabildim :52:
bayağı dikkat etmye başladım ve bugün kendimi çok hafif hissediyorum :16:
daha tartılmadım ama 1 hafta sonra tartılacağım inşa:97:llah sonuç orayada yansır :97:

çok sevindim cnm hadi bakalım inş vericez bütün fazlalıkları :)) ben şöle 2011 in martına kadar 65 olsam şükrederim yani :D öyle tuhaf bi bünyem varki ne bulsa depo ediyo sanki :S nese inş bu sefer olcak sıcak su-rejim-yeşil çay-spor bakalım ne kadar farkettircek :)

çok sevindim cnm hadi bakalım inş vericez bütün fazlalıkları :)) ben şöle 2011 in martına kadar 65 olsam şükrederim yani :D öyle tuhaf bi bünyem varki ne bulsa depo ediyo sanki :S nese inş bu sefer olcak sıcak su-rejim-yeşil çay-spor bakalım ne kadar farkettircek :)

hadi inşaAllah canım... :21:
çok sevindim incelmene :nazar: Allah devamını getirsin :16:
valla şuan midem kazınıyor açlıktan :17:
zor tutyorum kendimi :77:
ama bende kendimi hafiflemiş hissetmeye başladım :79:
sıcak suyada başladım,her akşam küçük pet şişe dolusunu zorlayarak içiyorum :87:
zayıflayacağız inşaAllah :97:

kıslarr dün ender saraç doktoruma konuktu kilo vermek isteyen bi kadına sıcak su için dedi,suyun içindeki moleküllerle ilgili bişeyler söledi ama tam hatırlamıyorm..cay kahve kadar sıcaklıkta olsun dedi... :68:

böyle şeyler çok saçma arkadaşım inanma... soğukta içsen sıcakta içsen yağ eritmez.. su sadece metobolizmayı hızlandırır..doktorlar ılık su için derler çünkü soğuk su midede kramplara sebep olur..zaten içimiz yeterince sıcak değilmii erise yağlar öylede erir... çok zayıflamak istiyosan gerçekkten kafana koy,yediklerini bilinçli ye..kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı ye 1 brdk ılıl su iç,domates salatalık roka peynir zeytin ye ne güzel... sebze yemekleri salatalar hariikadr diet için...yeşil çay iç sıcak su içeceğine,günde 3 fincan yeter.. düzenli spor yaptın mı 2 ayda çok rahat kilo verirsin hemde vücudun toparlanır,sıkılaşır....bende diyetisyen yardımıyla kilo verdim bilinç beslendim...herkes başarabilirr :68:

cnm sen kaç kilodan kaç kiloya düştün ve ne kadar sürede bende diyetisyenin diyetını uyguluyodum da yarıda bıraktım yaa :( şimdi tekrar basladım

Back
X