- Konu Sahibi independent
-
böyle şeyler çok saçma arkadaşım inanma... soğukta içsen sıcakta içsen yağ eritmez.. su sadece metobolizmayı hızlandırır..doktorlar ılık su için derler çünkü soğuk su midede kramplara sebep olur..zaten içimiz yeterince sıcak değilmii erise yağlar öylede erir... çok zayıflamak istiyosan gerçekkten kafana koy,yediklerini bilinçli ye..kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı ye 1 brdk ılıl su iç,domates salatalık roka peynir zeytin ye ne güzel... sebze yemekleri salatalar hariikadr diet için...yeşil çay iç sıcak su içeceğine,günde 3 fincan yeter.. düzenli spor yaptın mı 2 ayda çok rahat kilo verirsin hemde vücudun toparlanır,sıkılaşır....bende diyetisyen yardımıyla kilo verdim bilinç beslendim...herkes başarabilirr
kabızlık gibi bi sorunum yok benim... sirkeyle de su içmeyi denedim ama midemin ağrısından ölüodum çok kötü oldum bi daha da içmedim ztn günlük hayatta da sirke kullanan biri değilimdir salatalara fln alışık değilim yani :S yediklerime dikkat ediyorum spor da yapıyorum ama çok zor kilo veriyorum hatta hiç veremiyorum ztn öyle bi vucüdüm var ki kimse kiloma inanamıyo çok sıkı bi vucudum var belki de o yüzden veremiyorum bırakmıyo kendini salak vucüdumbunu da deniyorum yine de bişi umduğumdan değil aslında sadece merak ettim bakalım ama sıcak suyun tok tuttuğunun garantisini verebilirim şu son 2-3 gündür yemeklerden sonra pek acıkmadım önceleri akşam doymak bilmez aç aç otururdum genellikle dayanamaz yerdim :S
bende bugün çok yedim ya ama akşam yemeği yemicem bol bol sıcak su ve bitki çayı içicem akşam :) bi de spor yapıcambana işe yararmış gelio bilmiyorum ya da kendimi psikolojik olarak işe yarayacağına inandırdım bi şekilde kurtulamıyorum :S
bu arada akşam yarım pide yedim,hala vicdan azabı çekiyorum :18:
tam anlamıyla bi rejim yapabilsen ne güzel olacak...
inşaAllah bi an önce veririz kilolarımızı :78:
ohh ohh maşallahh[/QUOTE
Canım ben bir akapunkturcuya gitmiştim Faruk Oncel diye..
Yani adamın yaptıklarını pek tasvip etmiyorum ama kesinlikle agzı yakmayacak ılık su icin surekli diyodu..
Vucud sıcak oldugu icin soguk su icip vucudu yormak yerine daha cok etki edicek sıcak suyu tavsiye ediyodu..Cok kilo verdiriyo adam diyet de veriyor ama cok zor tabi onun verdikleri..Anlatmaya degmez.
Ama işte ne kadarı dogrudur bilmiyorum. Cunku bazı diyetisyenler de soguk su içip vucudu calıstırmak gerektigini soyluyorlardı. Yani soguk su icince metabolizma o suyu ısıtmaya calıstıgı icin daha cok kalori harcadıgını söylemişlerdi..Hangisi dogru ben bilmiyorum ama cok su icmenin kilo verdirdigine eminim sadece..:) Bol sans cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?