- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.121
İnşallah canım. Allah yüzümüze bakar da emeklerimizin karşılığını alırızKorkma kuzum yalnız değilsin bu konuda benimde ilk denemem negatif olmuştu ikinci denemeyide Ekim gibi yapacam Rabbim hayırlısını versin inşallah umudunu yitirme elbet birgün olacak
Rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım
Ben de ucuncu ve son tedavime basliyorum bu ay.. sevinc gozyaslariyla mujdeli haberler vermek dilegiyle hepimizeİnşallah canım. Allah yüzümüze bakar da emeklerimizin karşılığını alırız
Amin canım inşallah umudumuz hep var ne kadar zor dönemden geçsekte asla umudumuzu yitirmek yok ben inanıyorum elbet birgün bizimde yüzümüz gülecek güzel haberler vereceğiz burada bizim gibi olan arkadaşlarada umut olacaz kimse umudunu yitirmeden yürüyecek bu yolda emeklerimizi boş çıkarmasın rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürsünİnşallah canım. Allah yüzümüze bakar da emeklerimizin karşılığını alırız
İnşallah güzel haberlerini alırız hep birlikte sevinç gözyaşları dokeriz canım son deme kuzum umudunu yitirme lütfen pes etme elbet birgün olacak rabbim senide sevindirsin inşallah duysun sesiniBen de ucuncu ve son tedavime basliyorum bu ay.. sevinc gozyaslariyla mujdeli haberler vermek dilegiyle hepimize
Amin canim benimİnşallah güzel haberlerini alırız hep birlikte sevinç gözyaşları dokeriz canım son deme kuzum umudunu yitirme lütfen pes etme elbet birgün olacak rabbim senide sevindirsin inşallah duysun sesini
Umut her zaman var çünkü umudu veren Allah var bunu unutma hep israrla iste Allah'tan elbet birgün seninde yüzünü güldürecek bildiğim okuduğum bi kaç dua var onları okumanı tavsiye ederim canım transferden eve gelince ya varis çek 707 defa estağfurullah çek 818 defa fetih suresi oku Yusuf suresini oku her gün bi defa yasin oku inşallah olur canım dualarım seninle inşallahAmin canim benim
İnşallah güzel geçer tedavin sıkıntısız atlatırsın sonunda da güzel haberler alırsınBen de ucuncu ve son tedavime basliyorum bu ay.. sevinc gozyaslariyla mujdeli haberler vermek dilegiyle hepimize
Amin canım benim. Moralimi düzelttin Allah razı olsun sendenAmin canım inşallah umudumuz hep var ne kadar zor dönemden geçsekte asla umudumuzu yitirmek yok ben inanıyorum elbet birgün bizimde yüzümüz gülecek güzel haberler vereceğiz burada bizim gibi olan arkadaşlarada umut olacaz kimse umudunu yitirmeden yürüyecek bu yolda emeklerimizi boş çıkarmasın rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürsün
Güzel olur canım. Esma çekmek kolay olurKızlar bide bi fikrim var transfer olup eve gelen arkadaşımız için dua toplayalim mesela 70 bin ya varis çekebiliriz onun niyetine sayıdan düşerek ne dersiniz
Çok iyi olur canımGüzel olur canım. Esma çekmek kolay olur
Allah sendende razı olsun canimİnşallah güzel geçer tedavin sıkıntısız atlatırsın sonunda da güzel haberler alırsınBebişin seninle olur
Amin canım benim. Moralimi düzelttin Allah razı olsun senden
Canım inan bak sürekli duamda isminiz var Rabbim kabul etsin inşallah güzel haberler alacağız inşallah.Kızlar haftaya salı günü benimde embriyo transferim olacak. Bana da dua eder misiniz
İnşallah BurcumLife light bu sefer herşey cok güzel olucak inanıyorum o kadar cok dua ettik, dua aldik ki Allahın izniyle güzel olucak hersey
Kuzum yaaaCanım inan bak sürekli duamda isminiz var Rabbim kabul etsin inşallah güzel haberler alacağız inşallah.
Bak bu sloganı kime söylediysem hep hayırlı haberini aldık çok şükür
Olacak Olacakkkkkkk
Morrmeneksee arkadaşımiza yazdım ya varis çekelim diyorum transferi yakın kişiler özelden yazar onun niyetine 70 bin ya varis çekeriz hem Esma kolay çekilirKızlar bebek bekleyen tüm kardeşlerim için dua grubuna beni de dahil edin aklınızda olsun
Çok güzel söyledin canım iyi düşünelim ki iyi olsun değilmiCanım inan bak sürekli duamda isminiz var Rabbim kabul etsin inşallah güzel haberler alacağız inşallah.
Bak bu sloganı kime söylediysem hep hayırlı haberini aldık çok şükür
Olacak Olacakkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?