- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.081
Morrmeneksee 1 tane de ben aldım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morrmeneksee heran adet olabilirim benim durumu biliyosun soz veremem şimdi
Bende 1 tane aldım canım
2 tane okurum kuzum şimdilik bitmezse alırım yine
Canim bende bir tane aldim turkceden okuyacagim. Yarin okurum
Kuzummm benim rabbim gönlüne İnşirah ferahlığı versin inşaAllah süresi yoksa temizlendikten sonra okuyayım sana
Kızlar alandan alamayandan Allah razı olsun cok mutlu ettiniz beni cok dertlenmek istemiyorum her halime sukur ama gecmek bılmeyen bır ıc sıkıntısı ıle savasıyorum. Yanı onceden hacetım ıcın dua ederdm sımdı ıc skıntımın, huzursuzluğumun gecmesi ıcın dua ediyorum ınsallah rahman suresının gucune ınanıyorum Aldığınız ıcın cok tesekkur ederımMorrmeneksee 1 tane de ben aldım canım
Okudum canım Allah kabul etsin
Helal olsun canim.. emeklerin icin cok tesekkurler Burdaki tum arkadaslarimin gonlunde ne varsa hayirlisi ile olmasi dilegiyleKIZLAR BIR GRUBUN DAHA SONUNA GELDIK HAKKINIZI HELAL EDINN
K karamelli001
Life light
Ceren0134
burcusami
Saliha40 anne
SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
MoonfacedMom
Saliha40
Perfect Match
Morrmeneksee
Mintimint
5 528mucizemmm
A arkadasimes
K karamelli001 anne
Z zinciriye
@çiçekliböcekli
namaste21
B Buluts34
ohbb
M Morlale8
Yok canım ısıne baksen. Dıger grupta başlattm anca yetisirsn Allah razı olsunMorrmeneksee canım rahman süresinin zamanı yoksa haftaya okumak için bende alırım. Evi boyatıyoruz bu hafta yoğunum
Aminn balım ınsallahHelal olsun canim.. emeklerin icin cok tesekkurler Burdaki tum arkadaslarimin gonlunde ne varsa hayirlisi ile olmasi dilegiyle
Sendende canımYok canım ısıne baksen. Dıger grupta başlattm anca yetisirsn Allah razı olsun
İnşAllah baska dua gruplarında bulusurzÇok güzel sıkıntısız ilerlediğimiz gruplar oldu herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin
İnşallah canım şu yoğunluğumu atlatıyım peşine takılıcam yineİnşAllah baska dua gruplarında bulusurz
Takılın kızlar yine salavat okuyabılırız. Cok guzel slaavatlar var insllah her birimiz rahatlayalım soyle tekrrdan salavat grubu dusunuyorum. Tefriciye gıbı bır grupİnşallah canım şu yoğunluğumu atlatıyım peşine takılıcam yine