- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.101
Canim bugun de iki tane okudum.. en kisa zamanda icinin ferahlamasi dilegiyleKızlar alandan alamayandan Allah razı olsun cok mutlu ettiniz benicok dertlenmek istemiyorum her halime sukur ama gecmek bılmeyen bır ıc sıkıntısı ıle savasıyorum. Yanı onceden hacetım ıcın dua ederdm sımdı ıc skıntımın, huzursuzluğumun gecmesi ıcın dua ediyorum ınsallah rahman suresının gucune ınanıyorum Aldığınız ıcın cok tesekkur ederım
Allah razı olsun cnm benimCanim bugun de iki tane okudum.. en kisa zamanda icinin ferahlamasi dilegiyle
İnşallahhh cnmYeniden başlarsa bende katılmak istiyorum
Allah razı olsun canım cok tesekkur ederımMorrmeneksee aldığım 1 taneyi okudum canım
Bende katılmak isterim duaya çok ihtiyacım var çok büyük bunalımdayim şu aralar banada dua edin kızlarİnşallahhh cnmSalaten tüncina dusunuyorum bu sefer 1000 tane.. Oda cok fazıletlı araştırın ıstersenız
Ne oluyor bu ara ınanın anlamıyorum. Adetli oldugumdan ayetel kürsi filanda okuyamıyorum. Duamdasın kezban bırbırımıze dua edelim bol bol.Bende katılmak isterim duaya çok ihtiyacım var çok büyük bunalımdayim şu aralar banada dua edin kızlar
Bende ediyorum kuzum inan senin için diğer arkadaşlar için az çok biliyoruz hepimiz birbirimizin isteklerini sıkıntısını ama ne bileyim hiç iyi hissetmiyorum kendimi bi huzursuzluk var içimde dua edince rahatliyorum daha sonra yine kötü oluyorum gelecekle ilgili karamsarlık falan ne bileyim içim hiç rahat değil rabbim yardımcımız olsun inşallahNe oluyor bu ara ınanın anlamıyorum. Adetli oldugumdan ayetel kürsi filanda okuyamıyorum. Duamdasın kezban bırbırımıze dua edelim bol bol.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah canım hayırlısıylaKızlar haftaya salı günü benimde embriyo transferim olacak. Bana da dua eder misiniz
Sağol canım inşallahRabbim sanada nasip etsin inşallah canım hayırlısıyla
Dualarım seninleKızlar haftaya salı günü benimde embriyo transferim olacak. Bana da dua eder misiniz
Sağol tatlımDualarım seninle
Olacağına inan dua et bol bol canım olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSağol canım inşallah
Canım ilki negatif olmuştu o yüzden korkuyorum. Elimden geldiği kadar dua da ediyorum ama artık Rabbim bilir.Olacağına inan dua et bol bol canım olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Korkma kuzum yalnız değilsin bu konuda benimde ilk denemem negatif olmuştu ikinci denemeyide Ekim gibi yapacam Rabbim hayırlısını versin inşallah umudunu yitirme elbet birgün olacakCanım ilki negatif olmuştu o yüzden korkuyorum. Elimden geldiği kadar dua da ediyorum ama artık Rabbim bilir.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda canımBenim içinde dua edin topik arkadaşlarım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?