inşallah hedeflerimize ulaşacağızAynen öyle sonunda fıstık gibi olcaksın unutma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hedeflerimize ulaşacağızAynen öyle sonunda fıstık gibi olcaksın unutma :)
Canim nerelerdesin kac kere baktım durmucaz kilolar gidecek...
merhaba canım bi kaç haftadır misafir eksik olmadı yatılı gelenler de oldu pek siteye de giremedim
misafirlerle yer içerken kilom 56.0 da kaldı
bugün yeniden başladım diyete
günü bitirince yediklerimi yazacağım
sen ne durumdasın?
Bende 600 gr daha verdim işte 70.5 oldum. Ama bu aralar az az gidiyo 2 aydir 2 kilo verdim. Neyse artık eski duzenime dönüyorum annemlerin oraya taşınınca bi orsan bi burdan abartmasamda yinede ayda 1 kilo verdim önceki gibi ayda 3 yada 4 kilo gitmesi lazım.
Kilo veremiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hem kilo verip hem göğüslerim büyüyebilir mi
Ama artık ne yapçağımı şaşırdım. Günlere mi bölsem acaba. Şu günde şunu yapayım diye.bi haftadır bu durumla uğraşıyorum. Hergün adaçayı içiyorum. Soğuk suyla masaj yapıyorum. Ama ben iki ayda baya büyümesini istiyorum. Napçam
http://www.modanzi.com/etiket/gogus-buyutme-kuru/Ama 18 yaşındayım. Yani belki kalıcı olabilir sonradan yani yağlar ve adaçayıula . Yani olur mu
ay kusura bakma canım kendime günlüğü açayım derken senin sayfanda olduğumu farketmedim :)
tebriklerr :81:darısı başımaaaveee bugün ne zamandır görmediğim 55,4 kiloyu gördüm
inşallah tez zamanda görürsüntebriklerr :81:darısı başımaaa