sen çok güzel kilo veriyosun, ben neden veremiyorum yaa, anlmaış değilim :111: spor da yapıyorum, hoşş yaptığım 20 dakika hareket ama yorgunlukla anca o kadar oluyor.
kürü bi kaç gün uygula bakalım zamanla işe yarar inşşallahGünaydın tatlım maşallah guzel gidiyorsun seni takip ediyorum hergün. Yoğurt kürü demişsin okudum dün başladım 3 öğün yemedim öğle bi kase yedim ama tık yok. Geçen gün veremiyorum demiştim ya regl sonrası 1 kilo gitti ama yine ama hftdir veremiyorum yaGeçen ay sadece 1.5 kilo verdim. Ilk zamanlar ne güzel tıkır tıkır veriyordum...
kürü bi kaç gün uygula bakalım zamanla işe yarar inşşallah
canım zamanla kilo vermek yavaşlıyor ben bugün 57 çıktım hemde dün düzenli yememe rağmen moralimi bozmuyorum şişlik olduğunu biliyorum
bazen kilo artışı bile oluyor yani önemli olan ne olursa olsun pes etmicez kilolar kazanmıcak biz kazancaz yavaş gitsin sorun değil kalıcı olsun yeterki
benim 14 ünde bi ay olcak 57 bile olsam 4 kilo vermiş olurum ama zamanla yavaşlayacak onu da biliyorum ayda bi kilo bile veremediğim de olabilir ama ne olursa olsun pes etmicem ben 50yi görcem inşallah
sen de hedefini düşün ve pes etme öyle böyle gidecek ha bi ayda ha bi senede bu kilolar gidecek
arada yarım neskafe ile 3 eti burçak yedim yazmışken bunu da yazayım
Sağol canım ya desteğin için ama benim temmuza kadar vermem lazım işe devam edicem ücretsiz izindeyim. Bende dun kefir içtim.
SheZofren boy kaç canım ?
Senin şu tuzlu kurabiyelerden belliydi sanki bozacağın. :)
Hiç moral bozma ama. Bi kere diyeti bozdun diye sonsuza kadar bırakcak değilsin tamda kilo veriyorken ne güzel.
Bıraktığın yerden geri başla. Yaparsın. Bozduğun günleri mola olarak düşün olacak ara ara öyle. :)
aynen ya bi kendimi toparlayamadım kurabiyeydi kekti börekti pastaydı valla bu hafta azıttım iyice
neyse dediğin gibi mola vermiş olayım bugün diyete devam ediyorum
yarın misafir gelecek pasta börek yapmam gerek offf yarın yine bozulcak gibi
Canım bugün yiyebildiğin kadar az ve öz ye. Kendine söz ver yarın son olsun. :)
Yarında fazla abartıp mideyi genişletme ama tamam mı :) pazar günü artık börek pasta falan yemeyi bırakmış ol. :)
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?