• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She Ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım shenin ürünleri artık t-box larda da var isteyen orda da bulabilir ürünleri güzel

she 'nin hiç bir kozmetik ürününü denememişdim cesaret edip ...geçenlerde minik allığını aldım
şeftali tonunda kendi minik bişey ama oldukça fazla çok sadece dışdan minik gözüküyor...
çok memnunum zaten deneyip almışdım tavsiye ederim allığını ....diğer ürünleri ve parfümleri
hakkında bi bilgim yok...

she ruj ve dudak parlatıcılarını kullanıyorum çok memnunum özellikle ruj cotton candy 121 süper alırken indirim vardı 2 tane aldım :D parlatıcıda j24 en cok kullandıgım daha başkada var ama en güzelleri bunlar

Çok kaliteli bir marka değil ancak rimelleri güzel.Birçok rimel kullandım ancak she nin rimeli çok güzel dolgunluk sağlıyor..

mavi rimelini kullandım çok güzeldi

parfümünü kullandım çok güzel kokusu var tavsiye ederimm
Bshe&

Bende kırmızı ojesi var tek kelimeyle süper tek katı tırnağı 2 kat sürülmüş gibi kapatıyo ve hemen kuruyo,koyu kırmızı parlatıcısı var,3lü minik glosslardan var onlar da çok şekerler,krem metalik allığı var onu da seviyorum rengi çok tatlı,krem farı pek hoşuma gitmedi renkleri çok boğuk ama kırmızı-siyah mat farı güzel

şeftali rengi allıgını kullanıyorum.gayet güzel ama öğlene kadar idare ediyo.

fena değil kozmetik ürünlerine takviye niteliğinde
malzemeleriniz sırf she olsa bence yeterli olmaz :icecream:

rujları çok güzel % 50 indirime girdiğinde pek çok rengini aldım
yeşil rimeli güzel
bi de ojeleri güzel
başka şeylerini denemedim
bi de bi de parfümü güzel oluyo

she makyaj malzemelerini artık üretmicekmiş sadece parfüm deo ya devam edicekmiş diye duymuştum doğru mu kızlar?

bilgim yok gerçi ama olabilir diyorum çünkü baya indirime girdiler belki de stokları bitirmeye çalışıyorlardı
halbuki ürünler tutmuştu da

kızlar hiç olumsuz eleştiri yapmamışsınız yarın gidip mavi ve yeşil rimelini alıcam

kalpli kutuda mor parfüm seti war bende güsel kokuyo bayanssulusmile
rimelini almıştım çok param yoktu fena değildi en azından işimi görüyodu kurudu gitti
krem farı hemen çizgi halini alıyo ondanda memnun kalmadım
en son %50 indirimden she nin kırmızı-siyah farını 3tl ye aldım güsel ama çabuk uçuyo

rujları ojeleri süper
yeşil rimelini de aldım, aldığım en iyi renkli rimel

Back