• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She Ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende she' nin terecotta şeftali allığı, cake for krem allığı ve lipgloslarından aldım. terecotta allığın rengi ve ışıltısı harika, kalıcılığı orta diyebilirim(ama fiyatına göre çok iyi tabii). cake for çok kalıcı bir krem allık, yalnız simleri biraz fazla, ve çok az uygulamak yeterli. lipglosslara gelirsek, kokusu güzel, yapış yapış değil ama maalesef pek kalıcı olduğu söylenemez.

28vy3is.jpg

bunlar da benim aldıklarım. rujun numarası L22 lips on fire, ruj kullanmam sırf ambalajı için aldımkaydirigubbakcemile2 bir kere sürdüm denemek için, renk güzel ama hiç kalıcı değil. ama yeşil ambalajlı sedefli rujlarını bilmiyorum. dudak parlatıcısını çok severek kullanıyorum (J212), tavsiye ederim. farın koyu renk tarafı güzel ama açık renk olanın simleri çok kocaman kocaman, o yüzden yalnızca koyu renk olanı kullanıyorum (numarası TB 06). ablamda şu kalpli ambalajdaki krem fardan var, o çok daha güzel a.s

terecotta farlar ne kadar?önerirmisiniz?

10-12 lira falandı sanırım :uhm: kalıcılığı fena değil. siyah renk olanı severek kullanıyorum ama sadece kirpik diplerime sürdüğüm için topaklanma yapar mı bilmiyorum. açık renk olansa çok simli, bol simden doşlananlar için güzel a.s

shenin parfüm krem ve deodarant setini 16liraya aldım bütün gün üzerimde kokuusunu hissedebiliyorum tavsiye ederim:=)

she'nin parfümleri fena degil fakat makyaj ürünleri berbat:dilcikar::

Son düzenleme:
Bende pembe renkli parfüm deodarant seti kalpli kutuda dogumgünümde hediye gelmişti :D
kokusu hoş..begeniyoruum kullanıyorum.
ama yorumları okudugum kadarıyla mavi göz kalemi çok övülmüş en kısa zamanda alcam :):)
bunlarıda nette buldum arkadaşlar inş yardımcı olur :)
she_colors_ekonomik_makyaj_urunleri.jpg
Foto&

Son düzenleme:
krem allığını deneyesim var ama pek allık sürmediğimden almamak için tutuyorum kendimi. bir de mor rimel çıkarmış ondan alacağım.

ben de tavsiyelere dayanamadım yeşil rimelinden aldım ama hüsran, hiç renk vermedi:(( heralde kirpik yapısı da önemli. halbuki açık renktir kirpiklerim ama olmadı olamadı:(

lip glosunu aldım, çok güzel rengi ve dudağı nemlendiriyor. şeftali rengi allığınıda alcaktım kalmamıştı. ama peşini bırakmayacağım, lip glos da şeftali rengine yakın, testerlardan sürünce o kadar doğal durduki. fiyatlar normal.. golosları tavsiye ederim

ben de tavsiyelere dayanamadım yeşil rimelinden aldım ama hüsran, hiç renk vermedi:(( heralde kirpik yapısı da önemli. halbuki açık renktir kirpiklerim ama olmadı olamadı:(

çok şaşırdım çoğu pahalı markadan dha iyi renk veriyor denmişti. ben de kullandım gayet güzel vermişti rengini. üzüldüm senin adına tatlım. :utangac:

Ben evde hafıf makyaj yapıyorum valla she benim işimi fazlasıyla görüyor şeker gibiler :) Özellıkle rujları harıka.

çok şaşırdım çoğu pahalı markadan dha iyi renk veriyor denmişti. ben de kullandım gayet güzel vermişti rengini. üzüldüm senin adına tatlım. :utangac:

valla bilmiyorum ki canım hatta satıcı kız bile dedi allah allah renk vermedi çok diye o bile şaşırdı yani belki de tester artık mal olmuştu denenmekten :sinifsinif: tester kötü durmasına rağmen aldım ama hiç açmadım böyle poşetiyle kuzene gitti.ama onda bi güzel durdu anlatamam. keşke testera kanmayıp aldığımı da açıp deneseymişim. bak pişman oldum şimdi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
she nin parfümlerinden nefret ettim ama makyaj malzemesini hiç denememiştim ilk fırsatta deneyimlerimi paylaşıcam

Back