She Ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende she nin rujunu kullandım gerçekten renkleri çok güzel hemde fiyatları her keseye uyacak cinsten. Bende çok memnunum herkeze tavsiye ederim

kalemleri ve glosları çok güzel valla benim hiç umudum yoktu sheden ama fiyatına göre fazla başarılı bence..kalemleri hiç akmıyor bende ayrıca

bende she nin dudak parlatıcısını aldım biraz pahalı ama cok güzel arkadaşımda el kremini almıştı çokk güzel kokuyor hihoyyyt

kızlar she iki ürün alana ayna veriyor ya acaba iki oje alırsakta veriyorlarmı :ecrin_bebek:

french manikür seti hiç iyi değil kıslar senağlama

krem farını aldım en son, koyu bir gri, o kadar kötü duruyor ki anlatamam, sürdükten bir saat sonra gözün yarısından silinip gitti.

ojeleri güzel ama değil mi gamyoncuiremsu

Evet güzel ama iki taraflı frenci ii diil :dilcikar:

Bende krem far aldım rengi koyu yeşil tam istediğim renk ama dediğin gibi hemen silinio :çok üzgünüm:

kızlar she ürünleri ankarada nerde satılıyo standları nerelerde varr yardımm

krem farları benim de göz kapağımın kıvrıldığı yerlerde toplanma yapıyor. gerçi bende bütün krem farlar toplanıyor laelaelaelaelae
toz farını da denedim onu da beğenmedim.
rujlarla rimeller hıı bir de ojeler iyi...

renkli rimelleri de iyi, özellikle yeşil iyi renk veriyor kaydirigubbakcemile5

ben mavi rimelini ve göz kalemini aldım güzel

nerede satılıyor nerden aldınız ben bulmıyorum:sm_confused:

üçlü mini glosslarını ve 2 tane de ojesini aldım. memnun kaldım. yeşil rimelini almak istiyorum ama kullanan var mı ben baya bi yeşil boyasın istiyorum. avondan almştım super shock un renkli olanlarını ne violet ne de mavi renk vermedi.

Ardayasbu shenin yeşil rimeli cidden yemyeşil renk veriyor, diğer ürünlerini (ojeleri hariç) kalitesiz buluyorum ama renkli rimelleri başarılı.

teşekkürler ccanım alayım o zaman bi ara fırsat bulunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…