watson mağzalarında var,alışveriş merkezlerinde bulabilirsin bu mağazayı
cetinkayada gormustum son durum nedir bilmiyorum
sevgili flamenca bende bir oje delisi olarak seni anlıyor ve çabana hak veriyorum:) ben daha bugün gördüm she oje bir mağazada.ben kütahyadayım ama istedğin renkleri söylersen bulup sana kargoyla yollayabilirim.
İnternette satış yapan tüm sitelere baktım. Ya stokta yok, ya da önce var görünüyor sonra temin edemediklerini haber veriyorlar. Bu ojelerden bulabileceğim bir kozmetikçi yok mu? Bilen varsa lütfen yazsın.
ne olacak canım ya ben üşenmem öyle şeyler, için utanma:) istediğin kodları söyle bakayım var mı
Carrefourun market kısmında standlarını görmüştüm.
she ojeler gerçekten çok güzel ama burdada yok hiç yaa ben de bakmıştım
Çok sağol canım yaa... Ben istediğim renklerin kodlarına baktım şimdi, 501, 502, 503, 504, 508, 509 eğer bulup alabilirsen kargoyla birlikte ne kadar tutacaksa bana bir hesap numarası verirsen ben de hemen havale yapayım. Ama bir sürü zahmet vereceğim sana diye üzülüyorum, içim çok rahat değil yani...
Bir de 521'i ilave edebilir miyim? Yazmayı unutmuşum. :)
tamam canım ben kodları kaydettim yarın bi bakayım bulabilecek miyim? bulursam alıp yollarım için rahat etsin ok.burası daha küçük bir yer olduğu için toplatıldığını sanmıyorum inşallah bulurum.
Çok teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?