• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She oje arıyorum...

sevgili flamenca bende bir oje delisi olarak seni anlıyor ve çabana hak veriyorum:) ben daha bugün gördüm she oje bir mağazada.ben kütahyadayım ama istedğin renkleri söylersen bulup sana kargoyla yollayabilirim.

sevgili flamenca bende bir oje delisi olarak seni anlıyor ve çabana hak veriyorum:) ben daha bugün gördüm she oje bir mağazada.ben kütahyadayım ama istedğin renkleri söylersen bulup sana kargoyla yollayabilirim.

İlgine çok teşekkür ederim, ama ben nasıl sana böyle bir zahmet vereyim böyle bir şey rica edemem.... (Şimdi bile utandım. :)) )

İnternette satış yapan tüm sitelere baktım. Ya stokta yok, ya da önce var görünüyor sonra temin edemediklerini haber veriyorlar. Bu ojelerden bulabileceğim bir kozmetikçi yok mu? Bilen varsa lütfen yazsın.

Carrefourun market kısmında standlarını görmüştüm.

ne olacak canım ya ben üşenmem öyle şeyler, için utanma:) istediğin kodları söyle bakayım var mı

Çok sağol canım yaa... Ben istediğim renklerin kodlarına baktım şimdi, 501, 502, 503, 504, 508, 509 eğer bulup alabilirsen kargoyla birlikte ne kadar tutacaksa bana bir hesap numarası verirsen ben de hemen havale yapayım. Ama bir sürü zahmet vereceğim sana diye üzülüyorum, içim çok rahat değil yani...

she ojeler gerçekten çok güzel ama burdada yok hiç yaa ben de bakmıştım :(

Bugün bir parfümeriye sordum, "She'nin sadece deodorantını satıyorum o da artık gelmeyecek She marka tamamen kalkıyor yapamadılar" dedi. "Ama çok satıyor görünüyor hiçbir yerde ojesini bulamıyorum" dedim, "geri topladılar" dedi. "İçinde zararlı bir madde mi çıkmış" diye sordum, ondan toplamamışlar, She marka tamamen iptal olduğu için, kozmetikçilere söylemişler, satamazsanız elinizde kalır, geri alınmayacak, verecekseniz şimdi verin diye, çoğu da iade etmiş She'nin kapandığını duyunca. Olay buymuş yani, en azından yeniden üretilmeyeceğini öğrendim. Tabii belki bir başka marka o güzel şişe ile oje sürer piyasaya, belli olmaz. :)

Çok sağol canım yaa... Ben istediğim renklerin kodlarına baktım şimdi, 501, 502, 503, 504, 508, 509 eğer bulup alabilirsen kargoyla birlikte ne kadar tutacaksa bana bir hesap numarası verirsen ben de hemen havale yapayım. Ama bir sürü zahmet vereceğim sana diye üzülüyorum, içim çok rahat değil yani...

Bir de 521'i ilave edebilir miyim? Yazmayı unutmuşum. :)

she'lerin içinde zararlı bir madde sanırım yok, satıştan kaldırılma sebebi bana satıcının söylediğine göre bundan sonra internetten satılacak olmasıymış. ama daha internet satışı da başlamamış.

Hala arıyormusunuz ? Daha dün akşam gördüm bi sepet dolusu :97: (İzmir'de)

birde kozmetikçi toplatıldığı falan yok birkaç kişi böyle dedi firmayı aradım dedi satamayan firmalar geri veriyormuş ojeleri sadece bir ara üretime yetişemedikleri için piyasaya bir ara mal sürememişler ama benim kozmetikçide neredeyse bütün renkleri mevcut

Back