• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She oje arıyorum...

canım 509 hariç hepsini buldum ben özelden mesaj atamıyorum sana adres için falan msn kullanıyorsan onu ver istersen mahsuru yoksa pazartesi yolluyayım ojelerini :34:

Ayy inanmıyorummm buldun mu? :69: Önce sen bana bir hesap numarası ver ojeler + kargo miktarını ben sana havale yapayım öyle gönderirsin canım, çok çok sağol... :71:

canım 509 hariç hepsini buldum ben özelden mesaj atamıyorum sana adres için falan msn kullanıyorsan onu ver istersen mahsuru yoksa pazartesi yolluyayım ojelerini :34:

Özelden mesaj atamadığını mesajını 2. defa okuduğumda anladım. :))) Ben sana özelden msn'imi vereyim ordan görüşelim. ;)

birde kozmetikçi toplatıldığı falan yok birkaç kişi böyle dedi firmayı aradım dedi satamayan firmalar geri veriyormuş ojeleri sadece bir ara üretime yetişemedikleri için piyasaya bir ara mal sürememişler ama benim kozmetikçide neredeyse bütün renkleri mevcut

Çok şaşırdım gerçekten, burada da daha önce yazıldı toplatıldığı, ben de uğrayıp She sorduğum kozmetikçiden aynı bilgiyi alınca inanmıştım. Bu arada, özelden msn adresimi gönderdim canım. ;)

Gratislerde parfüm setiyle birlikte candy lip glosslar şubat ayı içerisinde hediye... Sitelerinde satış noktaları da çalışmıyor. Ya stok eritiyorlar bu yolla ya da bir ümit küllerinden doğacaklar...

Back