She oje arıyorum...

Flamenca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
1.003
11
66
İstanbul
İnternette satış yapan tüm sitelere baktım. Ya stokta yok, ya da önce var görünüyor sonra temin edemediklerini haber veriyorlar. Bu ojelerden bulabileceğim bir kozmetikçi yok mu? Bilen varsa lütfen yazsın.

she ojeler satıstan kaldırılmıs olan yerlerdende toplatılmıs

she ojeler satıstan kaldırılmıs olan yerlerdende toplatılmıs

Aaaa, neden acaba? Toplatılması enteresan... Ya içinde zararlı ve yasak bir madde var ya da yeni bir formülle yeni ojeler çıkacaklardır tabii her ikisi de olabilir. Ama ben o yıldız şişelere bayılıyorum yine aynı şişede çıkarsınlar. :)

son zamanlarda uğramadım kaldırıldı mı bilmiyorum ama kabalcı kitabevi'nde hep görürdüm she standını ve ojelerini :44:

son zamanlarda uğramadım kaldırıldı mı bilmiyorum ama kabalcı kitabevi'nde hep görürdüm she standını ve ojelerini :44:

Hangi şubesinde görüyordunuz, semt neresi? İnternetten telefonunu bulup, arayıp sormak lazım gitmeden önce... Ama her yerden toplatıldıysa ordan da kaldırılmıştır diye tahmin ediyorum...

en son bursada görüklede gördüm ben kızkardesımle alısverıs yaptgmz markette vardı.

ben de bursada değilim

görmüştüm tanıklıktan kaçmıım dedim

Bursa'da çok sevdiğim bir arkadaşım yaşıyordu ama geçtiğimiz aylarda Bodrum'a taşındı, hâlâ Bursa'da olsaydı ona aldırırdım. Neyse, zaten kısmetim ise gelir beni bulur, bulmazsa zaten benim değildir.

ben burda şirinevlerde süvari kozmetikten alıyordum en son gittigimde kaldırıldı dediler ki orası buyuk bir kozmetik magazası
mersine gittigimde yeni diziyorlardı şişeleri bende hepsini kapmıstım bu gittigimde yine bakcam varsa yedek alcem

O zaman İstanbul'daki kozmetikçilerden tamamen ümidi kesmeliyim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…