she kullananlar bakarmısınız

sedacım merhaba endişe etmene gerek yok çok hoş bi koku,bir bayanı hem baymıyor hemde çekicilik kattıgına inanıyorum ben,pembesini kullanıyorum şuan iki gün sıkmasam kokuyor tenimde rollonla kullandıgında dahada etkili olabilir:sm_cool:

Bende yeşilini çok beğeniorm ama herkes mor demiş deneyeceğim bende yeşilin roll-on u ve deodarantı var ama sanırım morun setini alacağım.

Bende morunun seti vardı severek kullanıyordum, deodorantı bitti diye üzülüyordum hatta,
Şmdi gidip kırmızısını aldım aklım onda kalmıştı açık parfüm veya başka parfüm alacağıma denediğimi alırım en güzeli dedim kırmızısını aldım. Deodorantı işe yarıyor parfümü zaten çok güzel şekerli gibi, bir kremi işime yarayamıyor çünkü hem bende çok krem var hem de simli bir krem.
Ama zaten o kutuda krem bedavaya geldiği için kullanmasam da olur diye düşünüyorum. Kutusu da ayrıca çok güzel ileride kaplanıp üzerine motifler yapılır makyaj kutusu ya da takı kutusu olabilir.
She güzel parfüm ben seviyorum. Şimdi sıra kırmızısında bakalım kullanalım onu da inş memnun kalırım. :hulya:

kızlarrr mor yeşil ve mavi çok önerilioorr:)) nasıl bir koku bunlar çicekismi şekerisimi baharatlımıı nasıl :) bide bu sheyi genelde liseli kızlar kullanıyor felan dediler basit bi koku dieyenler çok oldu diğer forumlarda:) yaşlarınız nedir acaba :)

kalıcık konusunda nekadar kalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…