• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

she kullananlar bakarmısınız

evet herkes moru begeniyor canım ama bende pembe she çok seviom parfümünü kullanıorum ama rolonuda almak istiyorum geçen gün almaya gittim ama kokusunu alamadım koluma sürdüm yine parfüm ve deodarant gibi kokmuyo hatta hiç koku alamadım bu yüzden aranızda pembe she rolon kullanan varsa yorum bekliyorum

Bence en güzel yeşil olanı hayranım kokuya

bence de en güzeli yeşil olanı kızlar
ilk denediiimde nişanlım beni kokladı yha sen cok güzel kokuosun dedi sürekli sarılıp kokluodu :asigim:
sonra deiştirdim parfümü dier parfümünü daha cok sewiorum onu kullan dedi tekrar ona döndüm
şimdi bazen özlesin die deiştiriorum parfümü hemen farkedio she nin kokusunu diorum biraz özle zemuszemus
denemelisiniz kıslar roll-on da mavi süper cok kalıcı

kızlar bende mavisini kullanmıştım ve arkadaşlarım çok beğenmişti hatta en yakın arkadaşım bile almıştı :D ama pembesi de çok güzel şeftali gibi geldi bana kokusu ben bu sefer morunu denicem amor amor a benziyormuş :))

ınanılmaz güzel arkadaslar ben parfümerıde calıştıgım için deneyın derım pembesı sekerlı ama en çok tutulan o ayrıca en moru ve yesılınıde sevıyorum yalnız rakıbı alix misss yenı kokusu deneyın derm harikaaa

sonunda bende aldım tesadüfen markete set olarak gelmişti bende mor olanı aldım kutuda parfüm deodorant birde simli losyonu vardı kokusunu beğendim kesinlikle mor olanı tavsiye ederim ama losyonunda ben bi koku alamadım pekte parıldamadım:)

cool olan mavisi ferah bir koku mor olan daha bi çiçek kokuyo ama ikiside güzel. kırmızısı biraz ağır geliyo bana. Halen bitmek bilmeyen bir şişesi duruyooo.

Back