she kullananlar bakarmısınız

SHE'den çok memnunum. Parfümünden de, deodorantından da, rollonundan da, kreminden de, rujundan da... kısacası her şeyim she...

she ilk çıktığında internet sitesinde bi anket düzenliodu her 5 kişiden birine de parfüm + deodorant setini gönderiyodu
ben de laf olsun diye katılmıştım ve bana da gönderdiler mor olanından.
parfümünü kullanmadım ama deodorantını kullandım, güzeldi
şimdi makyaj ürünleri çıkarmışlar inanıllllmaz şeker ambalajları var mutlaka alıcam bi kaç ürününü sırf ambalajları için
bence renkli hesaplı ve neşeli bi marka

bende kırmızısını kullandım ve hakıkaten memnun kaldım.vücut losyonunu yazın bitirmiştim.elime koluma simli simli. mavisine dikkat etmedım mutlaka deneyeceğim...

Bende de pembesinin deodorantı var ama hiç kullanmadım.
Geçen hafta kuzenim geldi benim deodorantın kokusuna bakmış üzerine sıkmış.
Sonra yanıma geldi ne kadar güzel kokuyor adı ne dedim :roflol:
Meğer benim deodorantımmış kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:ne güldüm yaaa....

bende morunu kullanıorum. qercekten qüzel. she şimdide fırca ruj cıkarmış nar çiçeqi renqini aldm we dudaklarıma cok yakıştı. aslında ruj kullanmazdım ben ama qörünce ççok hoşuma qitti..

ablamda she göz kalemi almış mavi simli bişey çok güzel kolay sürülüyor başka renklerindende alıcam...

mavisi var bende simli ve çok güzel bir kalem.......

Kızlar ben de arkadasımda simli kremıı gordum tum gun ellerım muhtesem kloktu gıttım setını aldım ancak parfumu suruyuorum sankı kokmuyor tenımıze mı sıkmalıyız kazaga mı ben çözemedım dıger parfumler tum gun kokuyor gıbı bu durmadı uzerımde kremı surup uustune de sıktım bana mı gelmedı koku ne oldu :)

ben she nin önce morunu kullandım deodorantını,şimdi de kırmızısını aldım.o da çok güzel kokuyor ama mor daha kalıcı arkadaşlar

she gerçekten çok güzek ben mor ve pembeolanı kullanıodm ama erkek arkadasım illa maviyi al die tutturdu oda çok hos hafif bi kokusu var ama pembesi seker gibi kokuyor:)

arkadaşlar ben she pembe deodarant ve parfüm kullanıyorum çok güzel ama pembe rolonuda alacaktım kokladım koku alamadım sonra vazgeçtim aranızda she pembe rolon kullanan varmı :Saruboceq:

ben she deodorantın 2 kutu pembesini kullandım çok beğendim değişiklik yapim dedim ve morunu aldım bu daha da güzel geldi bana.Rollonu kullanmadım ama kullananlar güzel diyor en kısa zamanda alıcam bende sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…