• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

she kullananlar bakarmısınız

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
shenin dün roll-on unu aldım inanılmaz güzel kokuyor mor olan ve akşam koltuk altıma uyguladım sabah(yani kalktığımda 12de) hala mis gibi kokuyordu.

parfümünü kullananlar memnunmu kalıcımı bilgi verin lütfen

bende rolonunu kullanıyorum mor ve kırmızısını çokı güzel kokuyor.ama yazın deodorantını kullandım hoştu yani günlük yazın kullanıyordum evin içinde kullanıyordum ben. benim kokularım evlik gece dışarı diye ayrı kullanırımda ayıptır söylemesi öyle bir takıntım var

ben kullandım :):)

çok kalıcı gerçekten ben pembesini kullanmıştım deodorantıda parfümüde çok kalıcı ;)

İlk kırmızı roll on almıştım. Önce güvenmedim ama kullanınca diğer ürünlere göre daha uzun süre etki gösterdi.Her kokusu ayrı güzell.

Ben her türünü kullandim ve çok memnunum zaten tanişmam da sitenin bana gönderdiği hediyeyle oldu she sites,i bana parfüğm deodorant seti göndermişti bence kokulari çok güzel

ben de bi keresinde kırmızısının kullandım çok güzeldi ancak hep maviyi öneriyorlar on u hiç denemedim inşallah onu da denicem

arkadaşlar bende shenin kokusunu çok beğenmiştim arkadaş kullanıyordu ama snra internette shenin içinde alkol falan bulunduğunu okudum o yüzden almadım cilde zaralı diye düşünüyoruma ama yinede siz bi araştırın

ben de bi keresinde kırmızısının kullandım çok güzeldi ancak hep maviyi öneriyorlar on u hiç denemedim inşallah onu da denicem

ben hıc parfum kullanamzdım taaaa ki she nın mavısıyle karsılasana kadar:dance: erkek arkadasımın arabasına bınınce kokumu cok begendıgını cok etkılendıgını soledı:dance:

ben deodorantını aldım.mor olanını.önceden 8x4,FA kullanıyodum bu seferde bundan deniyim dedim.koltuk altıma ıkıyorum ve çok kalıcı gerçekten.farkedilir bir kalıcılığı var.diğer deodorantlarım hiç kokmazdı.yani ilk sıkınca kokuyodu sonrfası fosss.ama bu süper.

ay kıslar hepinize teşekkür ederim inanın çokkk yardımcı oldunuz ,ve yorumlar arasında tek bir kötü eleştiri yapılmayan bir parfüm bulmak zor,

artık kullanmazsam ölürüm bu parfümü :))))))))

Back