- 4 Mayıs 2009
- 436
- 0
-
- Konu Sahibi shatterstar
güle güle otur şekerim..beyaz mobilyaları çok seviyorum. ama benimki gibi bir oğlu olunca insanın evini simsiyah yapası geliyor...
bencede hiç onun temizliğiyle yıkamasıyla bilr uğraşma..evdeki mor kırmızı ve pembeyle bir uyumu yok gibi canım ya..modern konsepti bozmuş..
bencede hiç onun temizliğiyle yıkamasıyla bilr uğraşma..evdeki mor kırmızı ve pembeyle bir uyumu yok gibi canım ya..modern konsepti bozmuş..
evinizde güle güle oturun benimde bi yorumum olcak oturma odasındaki koltukları çok beyendim ama sanki halı oraya biraz agır gelmiş beyazlı siyahlı kırmızılı halı olsa daha modern durur gibi geldi bana tv nin arkasın dakitek duvarada duvar kağıdı uygulaya bilirsiniz koçtaşta çok ugun fiyatlara sizin takımlırınıza çok uygunmodeller var güle güle sağlıkla huzurla oturun evinizde[/QU
benimde ilk amacım oturma odamın halısını değiştirmek..1,5 yıl bile olmadı daha evleneli.alırken aceleye geldi bulamadık..bende beğenmiyorum..gözüm hep kırmızı siyah halılarda..bende nereye sticker uygulasam diye düşünüyordum.çok iyi bir fikir oldu bana..teşekkür ederim fikirlerin ve yorumun için.
iyi günlerde huzurla oturun canım evinizde...
salondaki orta sehpayı nereden aldınız
ayrıca yatak odasındaki halıyı ve banyodaki klozet takımını senmi ördün merak ettim canım çok şık olmuşlar
Güle güle mutlulukla oturun evinizde zevkle döşenmiş bir ev,mutfaktaki etenıty kırmızı güllü takıma bayılıyorum mutfaga canlılık katmış