Shatterstar'ın Evi

Caanım yatak odası ve holdeki halıları söyledim bi de.Holdeki halılar güzel ama o renge uygun bişey göremiorum .

salon takımını nereden aldın acaba çok güzelmiş renkli yastıkları, renkli puflu sehpaya bayıldım opuyorumnanaktan

cok hoş güle güle oturun ınş
kırmızı koltuk takımını cok beğendım cnm
ayrıca cok becerıklısın ellerıne sağlık
banyo ve wc yoktu
mutfağında goncalar acmış bahar gelmış resmen

Evin ve eşyaların çok güzelmiş canım..İyi günlerde oturmak nasip olsun inşallah...

Siyah beyaz döşemişsin çoğunlukla, ama şu ortadaki minik pufların renkleri çok hoş bir hava katmış salonuna..

canım güle güle otur evin çok güzel.bu arada yatak oda takımlarımız aynı mobilyalar aynısı şaşırdım kendi eşyalarımın aynısını orda görünce.

Renkli puflara bayıldımm :)
El emeklerinde çok güzel..
İyi günlerde sağlıkla mutlulukla oturun

canım allahım sağlıkla ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin güzel eşyalarını..a.s. bende ne zamandır gazetelik istiyorum ama bir türlü gönlüme göre bulamadım . gazeteliğin cidden çook güzel olmuş. deriyi yapıştırarakmı yaptın anlatırmısın ? ve şamdanların .. valla maşallah çok müthiş olmuş!! onları nasıl yaptın ?? açıklarsan sevinirim .. sevgilerimle öpüyorum cnm opuyorumnanaktan

tv ünitendeki örtüler ve salon orta sehpanın renkli pufları hariç beendim cnm güle güle oturun

evin her köşesi ayrı bi güzel bayıldım bıcır bıcır renk renk.... ama puflu sehpana bittim onu tek vermezlermi acaba delikafadulden iyi günlerde,huzur içinde eskitin inşallah..

canım önce ahap malzemeyi siyah ahşap boyası ile boya,vernikle,deriyi 1 tl lik tahtakalelerde satılan derby ile yapıştırdım..taşlarda derby ile yapıştı..dekorasyona dair el emeklerimiz bölümünde hepsinin yapılışı resiimleri ve maliyeti var..yorumların için çok sağol..bende gönlüme göre siyah şeyler bulamayınca böyle bir yola başvurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…