Shatterstar'ın Evi

shatterstar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
269
3
118
Antalya
ınşallah beğenirsiniz evimi..yorumlarınızı,sorularınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum

DUVAR ÜNıTESı VE OTURMA ODASINDAKı SıYAH AKSESUARLARI,ŞAMDANLARI VE GAZETELıĞıBEN YAPTIM..ıLGıLENENLERE YARDIMCI OLURUM...

Son düzenleme:
Gule gule oturun sekerim. Kucuk bir elestiri bence salonunda televizyon uzerindeki islemeli ortuleri kaldir. Bu oryantal ve modernin birlesmesi oluyor, burada cogu evde goruyorum bence abes duruyor:). Ama ev sizin hayat sizin canin istemiyorsa yapmassin, sonucta oturacak olan esin ve sensin:) Sevgilerrr

canım bence yeni başlık açacağına eski başlığında fotoğrafları editleyebilirdin..
hem aynı konuya birden fazla başlık açmak yasak hem de orada hali hazırda bür sürü yorum var..

aklında olsun

editlemeyi nasıl yapacağım bilmiyorum yasak olduğunuda bilmiyordum..dün eklemiştim resimleri ama o şekilde bakılması çok zor olur diye düşündüm,uzun uğraşlar sonucu yeniden ekledim..o söylediğini şimdi yapabilirmiyim ve yapabilirsem nasıl yapabilirim

canımcım diğer fotoların olduğu konuda yorum yapmıştım ama...evin gzl uyumlu..ben çok beğendim.yemek masasına ve orta sehpanın üzerine turuncu yada mor ranır diktirebilirsin....

Harıka hayatım lÜtfen kendı el emklerınle yaptıĞın gazetelıĞı ve duvar Ünıtenı anlatırsan sevınırım............

oyyy evin çok cici canım.. herşey çok güzel.. güle güle oturun inş. umarım bizimde yakın zamanda paylaşacağımız bi evimiz olur Şeniz

Harİka hayatım lÜtfen kendİ el emklerİnle yaptıĞın gazetelİĞİ ve duvar Ünİtenİ anlatırsan sevİnİrİm............

canım ahşap malzeme satan bir yerden gazetelik,şamdan,ev şeklindeki anahtarlık,şemsiyelik,oturma odasında sehpadaki cd lik ve kumanda kutusunu aldım..önce siyah ahşap boyası ile boyadım.sanayiden deri aldım..mobilyacılardan.metresi 10 tl. enide 1.40 ....onunla kapladım..üzerlerinede simli deriden yapraklar kesip yapıştırdım..üzerlerinede taş alıp yapıştırdım..en kısa zamanda yakın çekim fotolarını ekledim.çok şık oldular..
yapmayı düşünürsen daha detaylıda yardımcı olurum

herşey çok güzel canım mutlulukla otur..
kendi el emei yaptıklarını tek tek resimle ebir konu açıp hem nasıl yaptığını açıkla bilgilendir bizi hemde sergile bence..

diğer taraftada yorum yapmıştım canım evin çok güzel ben çok beğendim. güle güle otur. ayrıca aksesuarlarını çok beğendim. özellikle gazeteliği. çok beceriklisin maşallah. ben bu konuda yeteneksizim. kıskandım seni.yerimseniben

aksesuarların cok şık ve orjınal olmuş kimsede yok ne güzel ...
ellerine sağlık ...
güle güle oturun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…