Shatterstar'ın Evi

canım evin güzel Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin her yeri paylaşmışsın benim sana bi sorum olacak sanırım mutfakta tv olan tezgahı ya kullanmıyorsun yada tv sanırım çok yer kaplamış gibime geldi onu aslında ayaklı bir şekilde yükseğe kaldırsan hem tezgahın açılır sana daha çok yer kalır hemde el altında olmaz gibime geldi eşyada kırmızıyı pek sevdiğim söylenemez ama beyaz koltukların ve salonun bana daha güzel geldi farklı renkleri bir arada bayağı güzel dekore etmişsin göz yormuyor güle güle otur canım...​

canım evin güzel Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin her yeri paylaşmışsın benim sana bi sorum olacak sanırım mutfakta tv olan tezgahı ya kullanmıyorsun yada tv sanırım çok yer kaplamış gibime geldi onu aslında ayaklı bir şekilde yükseğe kaldırsan hem tezgahın açılır sana daha çok yer kalır hemde el altında olmaz gibime geldi eşyada kırmızıyı pek sevdiğim söylenemez ama beyaz koltukların ve salonun bana daha güzel geldi farklı renkleri bir arada bayağı güzel dekore etmişsin göz yormuyor güle güle otur canım...​

sağol canım..tv benimde gözüme takılıyor ama koyacak başka yer bulamadım,mutfak küçük olduğu için:)

sade ve renkli ve sıcak görüntüsü olan bir ev :) herşey yerli yerinde... en güzel günlerini bu şahane evinde yaşaman dileğiyle...

cok guzel gule gule otur
madem elestiri dedin bu salondaki renk dagilmasina biraz daha dikkat etseydin BENCE daha guzel olurdu
yani o sehpadaki bir suru renk var onada uygun kirlent almisin ama cok karimis
tabi oda senin zevkin
birde eterniti takimin cok guzel mutfaktaki bende kucuk pembe cicekli takimini yaptim
mutfakta cok hos duruyor

canım çok güzel tv üniten var ama birde o örtüleri şarkıtmasan çok güzel olacak bu benim fikrim :kedi:tertemiz bir evin var güle güle otur canım:hulya:

cok guzel gule gule otur
madem elestiri dedin bu salondaki renk dagilmasina biraz daha dikkat etseydin BENCE daha guzel olurdu
yani o sehpadaki bir suru renk var onada uygun kirlent almisin ama cok karimis
tabi oda senin zevkin
birde eterniti takimin cok guzel mutfaktaki bende kucuk pembe cicekli takimini yaptim
mutfakta cok hos duruyor

canım o puflu sehpa ve kırlentler salon takımına dahildi yani biz sonradan yaptırmadık.oyüzden değiştirmedim.teşekkür ederim yorumun için

cnm evini çok beğendim güle güle oturun fırınından memnunmusun canım ben o fırının tek kapılısını aldım ama daha kullanmadık temmuzda inşallah

cnm evini çok beğendim güle güle oturun fırınından memnunmusun canım ben o fırının tek kapılısını aldım ama daha kullanmadık temmuzda inşallah

canım ben hiiiç memnun değilim..yakıyor..yani tepsinin heryerini eşit pişirmiyor..ablamında aynı model..onunda aynı sorun var..ama ananem tek kapılı almıştı..onun iyi çıktı..inşallah seninkide iyidir..

Back
X