- Konu Sahibi shatterstar
Çok renkli ve cıvıl cıvıl bi yuvan var....huzurlu günlerde otur evinde canım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin çok canlı kırmızı koltukların insanın gözünü alıyo..
kurulu sofrayıda görünce ağzım sulandıkafamçokkarıştı
canım evin güzel Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin her yeri paylaşmışsın benim sana bi sorum olacak sanırım mutfakta tv olan tezgahı ya kullanmıyorsun yada tv sanırım çok yer kaplamış gibime geldi onu aslında ayaklı bir şekilde yükseğe kaldırsan hem tezgahın açılır sana daha çok yer kalır hemde el altında olmaz gibime geldi eşyada kırmızıyı pek sevdiğim söylenemez ama beyaz koltukların ve salonun bana daha güzel geldi farklı renkleri bir arada bayağı güzel dekore etmişsin göz yormuyor güle güle otur canım...
canım güle güle otur evin çok güzel.bu arada yatak oda takımlarımız aynı mobilyalar aynısı şaşırdım kendi eşyalarımın aynısını orda görünce.
Renkli puflara bayıldımm :)
El emeklerinde çok güzel..
İyi günlerde sağlıkla mutlulukla oturun
Çok renkli ve cıvıl cıvıl bi yuvan var....huzurlu günlerde otur evinde canım....
cok guzel gule gule otur
madem elestiri dedin bu salondaki renk dagilmasina biraz daha dikkat etseydin BENCE daha guzel olurdu
yani o sehpadaki bir suru renk var onada uygun kirlent almisin ama cok karimis
tabi oda senin zevkin
birde eterniti takimin cok guzel mutfaktaki bende kucuk pembe cicekli takimini yaptim
mutfakta cok hos duruyor
canım çok güzel tv üniten var ama birde o örtüleri şarkıtmasan çok güzel olacak bu benim fikrim :kedi:tertemiz bir evin var güle güle otur canım:hulya:
cnm evini çok beğendim güle güle oturun fırınından memnunmusun canım ben o fırının tek kapılısını aldım ama daha kullanmadık temmuzda inşallah