Shapes For Women?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
kızlar merhaba iyi akşamlar hepinize.. aranızda shapes for womena giden var mı? 2014 gelini olacağım inşallah bikaç kilo vermek ve sıklaşmak istiyorum evimizin yakınında var yarın gidip konuşcam sizlerden giden duyan bilen var mı?

kızlar bugün gittim görüşmeye hiç ama hiç memnun kalmadım 2 tane bayan var 25-26 yaşlarında biri beden eğitimi diğeri işletmeci bildiğiniz ufacık bi salonda çocuk aletleri var yerlerde havlu üzerinde çalışmalar falan beni pek tatmin etmedi şimdi b-fite bakıyorum ama o da 3 aşağı 5 yukarı aynı benim çok fazla bi kilom yok yalnızca sıklaşmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? izmirde yalnızca bayanlara özel bi fitness salonu varmıdır?

Bfit ve shapes disinda sikilasmaya yonelik pek spor salonu yok.bence evde callanetics egzersizlerini yapabiirsinn duzenli olarak tabi

ben çok başarılı buluyorum sistemi zayıflatma konusunda, ama her şeyin başı boğaz anacım. önce boğazı tutucaksın sonrası geliyo zaten. bide sıkılaşmak için pilates daha iyi bence.. istersen bi araştır bi çok shapes salonunda pilatesde veriyolar ama sor mutlaka sertifikaları nerdenmiş hangi okuludan mezunlarmış. liseden mezun olup 1-2 aylık kurslarla pilates hocası diye ders varan tipler var, televizyondan ebruliden falan gaza gelen tipler var anatomi bilmez fizyoloji bilmez hocalığa soyunur aman ha sakatlarsın kendini dikkat et. şöyle beden eğitimi mezunu antrenör falan bulursan dene bence :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…