shaggy halılarımdan kurtulmak istiyorum!

tüm yorumları okudum..
yakın zamanda evlenecek biri olarak gözüm bir hayli korktu, temizliği zor ve zamanla ipleri sökülüyor denmiş hep..
sanırım tercihimi normal halıdan yana kullanacağım..

yatak odası yolluklarım merinos shaggy... sobadan kararmıştı, yıkamaya verdim, resmen aynen geldi...sanki ıslatmış yollamışlar. eşime söyledim, adam "bu halılar bu kadar oluyor" demiş..ben de şu kir çıkaran spreylerden aldım. aspirin's mi ne...sıktım sıktım sildim. pırıl pırıl oldu..ama keşke almasaydım..şimdi ev bahçeli, istediğim gibi çırpıyorum ama apartmanda sitede falan olsak yanmıştım.. süpürgeyle çekince de tam çıkmıyor.

bende hiç sevmiyorum bu shaggy halıları bende oğlumun odasına ve yatak odama almıştım pişmanım çok kullanışsız değiştiricem bende

bugün temizlik yaptım ve yine tüm parçalı halılarımı sirkeledim. canım çıktı topladım hepsini wallahi, ortalığı sildim süpürdüm mis gibi hiç seresim yok topladım zaten yazın kullanmayacağım kesin karar verdim. eşime de söyledim bu hafta kesin halledicem bu halı krizini..

şu kesme jel tabanlardan almayı düşünüyorum, hem ekonomik, hem pratik olacak.

bu kez tüm evi komple aynı almak da istiyorum bir yandan, bir yandan da desen düşündürüyor beni.. hiç desen işine girmezsem her yere değişimli kullanırım diyorum bir yandan da..

sizlerin fikirleri nedir? yazarsanız sevinirim

yeni halı heyecanı!!! :)))

bu arada en önemlisi tabii, oğluşumun durumunu da gözlemleyeceğim.. bakalım allerjisi ne boyutta olacak, bir faydası olacak mı? inşallah olur Allahım!

benimde yatakodam shaggy.ipek shaggylerden.gayet memnunum.belkide küçük 2 parça olduğu için memnunum.bi süpürüyorum gayet güzel temizleniyo.temizlikçi gelincede siliyo açık renk olmasına rağmen pırıl pırıl oluyo.

ayyyyyyy shagy halı mı kesinlikle almayın kızlar evlenirken çok merak ettim tüm evimdeki halılarım shagy ama aldığıma bin pişmanım ::S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…