• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

shaggy halılar nerede kullanılmalı

mistrall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
4.136
1
106
Bursa
kızlar,koridor ve mutfağımdaki halılarımı değiştiriyorum.yeni evliyim ama uyanık kayınvalidem ben yokken koridor ve mutfağıma dandik halı almış.bende değiştirmeye kara verdimde.shaggy halılar çok güzel ama koridor ve mutfak kullanımına uygunmudur? sizler nerelerde kullanıyosunuz mesela. birde menunmusunuz?

Ben de yeni evleniyorum ve yakın zamanda (eşyalar alındıktan sonra) halı da bakmaya başlayacağım. zemuszemus

Bu konuyla ilgili birçok yerde yazılan yorumları okudum ben de shaggy halıları çok beğeniyorum çünkü. Ve şu sonuca vardım kullananlardan: mutfağa shaggy kessssinlikle alma, çok fazla içine kırıntı saç tüy vs.topluyormuş ve temizlemek de pek kolay değilmiş.

Ben yatak odasına kilim boyutlarında shaggy almayı düşünüyorum şayet eşyalardan halıya yer kalırsa tabiibilmiyorumkismile

Shagy halılar güzel ama ben hiçbir yere tavsiye etmiyorum. Hele ki mutfağa asla. akannehir
Ben hiç memnun kalmadım açıkcası. Ama yine de sen bilirsin tabi.

Saray halı almanı tavsiye ederim diğer markalara göre çok kaliteli yatak odamda kullnıyorum ve çok memnunum.

benim salon yatak odası ve koridor halılarım shaggy çokta memnunum. halılarımı yıkamaya veriken çocuk ta söylemişti en kolay temizlenen halı bunlarmış. birde belki tecrübe eden vardır benim gibi şu altı kaymaz mutfak halısı diye geçen halıları mutfakta kullanmamak gerekiyor malesef. kir çıkmıyor çünkü. kendim makinada yıkadım cıkmadı. yıkamaya verdim daha verirken %90 çıkmaz ona göre ver dediler. attım mecburen minik minik çay lekesi bile çıkmıyor.

halıda bence de saray çok iyi hem kolay süpürülüyor hem parlak hemde çabuk kirlenmiyorve kolay silinebiliyor.
yıllaaar önce çocuklarım küçükken kalın uzun tuylü ve sık tüylü çok kaliteli halılar almıştım ama süpürürken hala canım çıkıyor desem yeridir. tamam halı çok kalite, aşağıya ses geçirmiyor hele soğuğu hiç geçirmiyor ama silmek süpürmek dert velhasıl;
temizği ve rahatı için kısa tüylü ve yün halı almanı kesinlikle tavsiye ederim naylon halılar ipliğipisliği yapıştırıyor ve temizlenmiyor.

ben bu sitenin en çokda bu yönünü seviyorum işte. sanki günümüz varmış toplanmışızda sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum kendimi bu sitede.. tavsiyelerinizi dinliycem ilginize teşekkür ederim. koridor için sarayın shaggy halılarına bakıcam,mutfak için shaggy dışında bir halı. :)

bu tür halı mutfak için ideal değil hol ve yatak odası için iyi çünkü içine kırıntı vs giriyo biriikiyo daha beter pis bi hal alıyo ...

Back
X