• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sezin Erbil'in Gelinliği

ben hiç begenmedim gelinliğini sanki üstünde emanet gelinlik gibi durmuş hiç hoş bi model deil bence fiziğini ortaya cıkaracak daha hoş bişey olabilirdi iinde kaybolmuş gitmiş yanlış secim olmuş bence illaa çok dantelli olacak cok pahalı olacak die danteller içinde kendimi vitrinmşiim gibi hsisedeme doğrusu cık olmamış :))

Birçok gelinliğe 100 basar. çok güzel olmuş, prensesler gibi. Harika yaa:asigim:

kesinlikle kuzu . . .

damat traşı yaptırmamış kaydirigubbakcemile3 öyle sakallı gelinir mi:dilcikar:

uwwww doğru hakkaten . . . :1closedeyes:

bence gelinliği uzaktan gördüğümüz için boğuk geliyor lakin etegünde bedende çok ince işler olduğu kollardan belli . . .

kesinlikle çok sağlıklı tercih gamyoncuiremsu saçlarının açık oluşu gelinliğin ağır havasını almış . . .

bu gelinlik beni yordu...

boshayallersmile

ama detayları hoş... para sayıldığı belli.

evet zayıflayınca daha güzel olmuş
gelinlikte acaip işçilik istiyo güzel bence ama ben giymezdim :))
işin kötüsü mehmet ali erbilin karısı daha güzel görünüyo :)) her gelinin kabusu düğününde ondan güzel birinin olması hehehe

bence çok abartılı olmuş. Sezin içinde kaybolmuş gelinliğin. Daha şatavatlı biri taşıyabilir gelinliği. Sadece güzellikte biraz abartı olmuş.

bence cok şık ve zarif bir gelinlik
bu ünlüler genelde sacma sapan gelinlikler giyiyor ya bunun ki hoş bence

bu ümlülerin gelinlikleride hic güzel olmuyor..begenmedim ben

çok zayıflamış:S ayrıca 3 ocak günü yılbaşı tatilinden dönerken mehmet ali erbille aynı uçakta geldik kıbrısa. erkek arkadaşımla önümüzdeydi. Bize balayınamı geçnler diye sordu::kedi:

Back