Sezeryanla doğumdan sonra 34 kilo şöyle geri verilir

merhaba arkadslar bende evlendigimde 48 kiloydum sonra malesef 58 oldum :(ve o kiloyla hamile kaldim doguma giderken 76 kiloydum.8 kilo :(haatimda hic 50 yi gecmemis ben ne hale geldim .dogum yapali 3 ay oldu ben suan 63 kiloyum ama amacim once 58 e gelmek sonrada 8 kilo daha vermek:(allah yardimcimiz olsun

Kizimda 3o
Oglumda 21 kg aldim
6 ayda hepsi gitti iki dogimdada
Emzirmek oldukca kg verdiriyor.kizlar

Kizimda 3o
Oglumda 21 kg aldim
6 ayda hepsi gitti iki dogimdada
Emzirmek oldukca kg verdiriyor.kizlar

songülm maşallah ya.ben 19 almıştım.bayrama kadar 1 kilom kalmıştı.bayramda tekrar 3 kilo almışım:((çok morlm bozuk..bide göbecikler ne durumda benki pek gitmedi sankim

66 kilo ile hamile kaldım.
95 kilo ile sezeryana girdim.
Doğumdan sonra 85 kiloydum.
Doğumdan 1 ay sonra 80'e indim.
Şimdi 78 kiloyum 5 aydır.
Hala veremedim,veremiyorum.
Yemiyor muyum? Deli gibi yiyorum. En azından kilo almıyorum.
Diyet yapayım dedim. Diyet dediğim de yediklerimin miktarını biraz azaltmak oldu. Direk sütüm azaldı.
Şimdilik emzirdikçe dert etmiyorum.
Hala 6 aylık hamile gibiyim. Göbeğim sarkık. Kıyafetlerin içinde duba gibi duruyorum.
Ama yapabileceğim birşey yok.
Bir daha hamileyken bu kadar yemek mi? Tövbeler olsun.

songülm maşallah ya.ben 19 almıştım.bayrama kadar 1 kilom kalmıştı.bayramda tekrar 3 kilo almışım:((çok morlm bozuk..bide göbecikler ne durumda benki pek gitmedi sankim

haha o bayram kg sı cnm benım gelır gıder malum ben bayramda evdeydim:)
göbek gram yok kıskanmada:)
koyarım kasım annelerine cnm bır aras senınde zamanla topalr
bırde dr um dogımdan 3 saatt sonra sardı ıkı dogumdada onun da etkıı var

bnm de tam 2 ay oldu doğum yapalı hamile kalmadan önce 91dim doğuma girerken 103 çıkdığımda 93düm.şimdi ise 86 yım 2 ayda doğumdan öncekininde altına düşdüm hiç diyet yapmıyorum sadece emziriyorum sabahları limonlu su içiorum bol su içiyorum akşamları da ekmek yememeye çalışıorum ama çikolatadan ve o şekerli meyve sularından vazgeçemiyorum ya canım çok istio onları yemesem kesin çok zayıflarımmmm ama bebeğim en azndan 3 -4 aylık olsunda biraz kısıcamyemelerimi süt kesilir diedekorkuyorum

merhaba arkadslar bende evlendigimde 48 kiloydum sonra malesef 58 oldum :(ve o kiloyla hamile kaldim doguma giderken 76 kiloydum.8 kilo :(haatimda hic 50 yi gecmemis ben ne hale geldim .dogum yapali 3 ay oldu ben suan 63 kiloyum ama amacim once 58 e gelmek sonrada 8 kilo daha vermek:(allah yardimcimiz olsun

canım sen sezeryan mı yaptın?yine iyi vermişsin. evlenme öncesi ve hamilelik kilomuz birbirimize benziyorda merak ettim :)

tebrik ederim 34 kilo dile kolay ..
bende suan 36 haftalik hamileyim
62 ile hamile kaldim ideal kilom 55 yani biraz kilolu hamile kaldim simdi 69 um toplam 7 kilo aldim
dogumdan sonra bende bebegimi hem emzirmek hemde bir an once eger kalirsa fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum
umarim hamilelikte aldigimbu yedi kiloyu dogumda verirsem gerisini kolay hallederim ..

Merhaba elif_sena şuara bebeğin ile meşgul oluyorsundur. ama ben genede yazmak istedim. ben de 60 kilo ile hamile kaldım ve 69 kilo ile doğuma girdim (sezeryan) doğumdan 15 gun sonrasında 63 kiloydum lakin ben yaptığım büyük hata sütüm olacak diye gereginden fazla yemek ve gereksiz seyler yemek oldu aynı zamanda geceleride yemek yiyordum ve çok kısa bir zamanda 70 kilonun üstüne çıktım. 2. doğumum da kim ne derse desin böyle bir hata yapmam. :19:
Doğum yapacak arkadaslar ve yeni doğum yapan arkadaslar size önerim bol bol sıvı tüketin.

51 kg ile hamile kaldım. 73 ile sezeryana girdim. hiç rejim yapmadım ama gereksiz yere beyaz pilav ve ya beyaz ekmek gibi gıdaları almıyorum. şuan 55 kiloyum. eşim ve annem daha fazla vermemi istemiyorlar ama nasıl yapabileceğim konusunda pek de yardımcı olmuyorlar çünkü sırrım tam yemek saatinde yanmış gibi bağıra bağıra ağlayan küçük canavarım. yemek saatlerimi değiştirdim, kızın uyku saatlerini kaydırdım ama banamısın demiyor. yemek mi beni yiyor, ben mi yemeği belli değil. bi ara tembelliği bırakıp mekiğe falan başlarsam gevşemiş karın kaslarımı da toparlayacağım ama hala tembelim, hala tembelim :36:

arkadaslar merhaba suan 33+5 günlük hamileyim 81 kilo ile hamile kaldım suna malesef 100 kiloyum, aranızda benim gibi fazla kiloyla sezeryan olup kilo verenler varmı acaba? bana konuyla alakalı deneyimlerini yazarsanız çok sevinirim..

ben de 52kg ile hamile kaldım.78 ile sonlandırdım.toplam 26 kg aldım..doğumda giden sadece 5kg oldu.şu an bebeğim 4 haftalık oldu.dikkat etmeme rağmen doğumdan sonra sadece 3kg verebildim.o da vücudumdaki ödemdi.kilo değil...şu an 70kgım.hamile kaldığım kilodan vazgeçtim 55-56kg olabilsem bu bana yeter.ama bu hayal gibi geliyo..düşündükçe kendimi kötü hissediyorum..üstelik göbeğimde 5-6 aylık hamile gibi duruyo..

bnm de tam 2 ay oldu doğum yapalı hamile kalmadan önce 91dim doğuma girerken 103 çıkdığımda 93düm.şimdi ise 86 yım 2 ayda doğumdan öncekininde altına düşdüm hiç diyet yapmıyorum sadece emziriyorum sabahları limonlu su içiorum bol su içiyorum akşamları da ekmek yememeye çalışıorum ama çikolatadan ve o şekerli meyve sularından vazgeçemiyorum ya canım çok istio onları yemesem kesin çok zayıflarımmmm ama bebeğim en azndan 3 -4 aylık olsunda biraz kısıcamyemelerimi süt kesilir diedekorkuyorum[/QUOTE]

VALLA BRAVO.AYNI DERT BENDE DE VAR.80 KG İLE HAMİLE KALDIM ŞU AN 24 HAFTALIK OLDUM 7 KG ALMIŞIM.ÇOK MORALİM BOZUK.KESTİM HERŞEYİ.YEMEK YEMEK İŞKENCE OLDUGU HALDE ALDIM.ÇOK MEYVE YEDİM YALNIZ.O MU YAPTI BU KADAR ANLAMADIM.NASIL GİDECEK BU KİLOLAR BİLMİYORUM BEN YA :((

bana cevap yazacak bnm gibi dertli yokmu ben ne yapacam o kadar nette araştırma yaptım 7-9 arası almalıymışım bu zamana kadar ama ben önümde 3 ay var.korkuyorum ya çok fazla alırsam die

Tebrikler. Bende şimdiden korkmaya başladım ama çevremdende ve forumdanda böyle okudukça emzirirken kilo verenleri bir nebze raahatlıyorum.

16 haftalık ikizlere hamileyim
ideal kilom 55 (evlenirken 55 kilodaydım)

bir sene içinde 59 a çıktım ve 59 ile hamile kaldım şimdi 69 gösteriyor tartı. 16 haftada 10 kilo aldım.

oysaki yememde hiç birşey yok. sadece sabahları kahvaltıda ekmeği biraz kaçırıyor olabilirim ama öğlen ve akşam ekmek yememeye özen gösteriyorum.

ayrıca günde 2 litre su içiyorum.

daha şimdiden böyleysem ilerisini hiç düşünmek bile istemiyorum :(

Gerçi annemler su sıra kilo alımın durdu diyorlar. Karnım ise 6 aylık hamile gibi şuan neredeyse. Doğum ne zman diye soruyorlar. Hal böyle oluncada sanırım bu ikizlerden kaynaklanan bir kilo alımı diyorum.

Doğumdan sonra bende uzun süre emzirmek istiyorum Allah nasip ederse. ve Humana çayı düşünüyorum ama o da kilo aldırıyormuş o yüzden vazgeçtim.

Birde koşu bandım var onunla zayıflarım herhalde.

Tebrikler. Bende şimdiden korkmaya başladım ama çevremdende ve forumdanda böyle okudukça emzirirken kilo verenleri] bir nebze raahatlıyorum.

16 haftalık ikizlere hamileyim
ideal kilom 55 (evlenirken 55 kilodaydım)

bir sene içinde 59 a çıktım ve 59 ile hamile kaldım şimdi 69 gösteriyor tartı. 16 haftada 10 kilo aldım.

oysaki yememde hiç birşey yok. sadece sabahları kahvaltıda ekmeği biraz kaçırıyor olabilirim ama öğlen ve akşam ekmek yememeye özen gösteriyorum.

ayrıca günde 2 litre su içiyorum.

daha şimdiden böyleysem ilerisini hiç düşünmek bile istemiyorum :(

Gerçi annemler su sıra kilo alımın durdu diyorlar. Karnım ise 6 aylık hamile gibi şuan neredeyse. Doğum ne zman diye soruyorlar. Hal böyle oluncada sanırım bu ikizlerden kaynaklanan bir kilo alımı diyorum.

Doğumdan sonra bende uzun süre emzirmek istiyorum Allah nasip ederse. ve Humana çayı düşünüyorum ama o da kilo aldırıyormuş o yüzden vazgeçtim.

Birde koşu bandım var onunla zayıflarım herhalde.[/QUOTE]

hayırlısı olsun ilk önce Allah kucağınızda da görmeyi nasip etsin.Allah analı babalı büyütsün inşallah.inşallah fazla almayız ama çok korkuyorum ben o kadar kilo nasıl verilir bilmiyorum.bakalım kısmet artık. :(

allah yardımcımız olsun cnm:

bana cevap yazıcak kimse yokmu ?çok dertliyim çok

Canım neden bu kadar dert ediyorsun boşver çok değil sadece son ay dikkat et
Bend toplamda 14 kilo almıştım
8 aylıkken 10 kilo almıştım gittiğim doktor çok almışsın yemek yeme filan diye korkuttu beni bende takıntı yaptım hiç yememeye başladım annem kızdı millet 30 kiloyla doğuruyor filan diye son ayda doktorumu değiştirdik diğer doktor çok iyi almışsın çok iyi gidiyorsun filan dediğinde şok olmuştum
Yani sen de takma orada burada yazılanları tabiki abartmamak lazım ama gidiyor bişekilde benim oğlum emmediği halde 6. Ayın sonunda eser kalmadı kilolardan zaten 5-6 kilo doğumda direk gidiyor az bir dikkatle gider hepsi korkma ve zaten maşallah iyisin
Benim ablam ilk doğumda 34 kilo ikizlerde de 36 kilo aldı ve şimdi eser yok abartmadıktan sonra korkma bence rahat ol bebişine yarasın hepside
Zaten bu alınan kilolar senin bünyenin alışık olduğu kilo değilse rahat gider
Çok konuştum kesiyorum;))

Back
X