• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapanlar neolur yardımmmm

yelz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
140
1
96
Isparta
slm kolay gelsin.sezeryanla doğum yapan anne adayları bidaha an az kaç ay sonra tekrar hamile kalabilir.erken hamile kalan varmı.çok beklemeyen varmı.ben bebeğimi kaybettim doğum yaptım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum.

merhaba başın sağolsun canım çok köü allah sabır versin aslında doktorlar rahmin dinlemesi için 1 yıl diyorlar ma 6 aydan sonrada gebe klaınca soun olmuyor işllah tez zamanda sağlıkla bebeyini alırsın kucağına

oncelikle cok gecmis olsun hayatim .. allah aldigi meleginin yerine yenilerini vericek insallah ...
simdi dinlen hatta uzun bi sure dinlen .. hemen bebek dusunme hem vucudun hem beynin bi dinlensin arka arkaya sezeryan iyi degil diye biliyorum ... genelde cevremdekiler sezeryan icin en az bir iki sene ara veriyorlar ikinci ucuncu bebege ..

mrb canm başın sağolsun bende sezaryanla oldum ve bende bebeğimi kaybettim 4 ay oldu doktora gittim ne zaman hamile kalabilirim diye istediğin zaman kalabilirsin dedi bunun için bi süre yok....ok ben şimdi deniyorumm

mrb canm başın sağolsun bende sezaryanla oldum ve bende bebeğimi kaybettim 4 ay oldu doktora gittim ne zaman hamile kalabilirim diye istediğin zaman kalabilirsin dedi bunun için bi süre yok....ok ben şimdi deniyorumm

canım başın saolsun inanki çok üzüldüm.nasıl geçti günlerin nasıl alıştın.ben 11 gün oldu bebeğimi kaybedeli.hala yoğum bakımda yattığı hali hiç gözümün önünden gitmiyor.dışarı çıkmak yada insanlarla konuşmak bile istemiyorum.nasıl alışacağım bilmiyorum herşey boş geliyoo...ve bir an önce günler geçsinde tekrar hamile kalmak için can atıyorum

biz insanlar doğmak yaşamak ve ölmek için yaratılmışız.cnm benim bebeğim 6 gün yaşadı kuvezde ve sonra vefat etti.biz allahın sevgili kullarıyız diye düşünüyorum ben.bu dünyada olmadı ama diğer dünyada bizi almadan ve cennete gitmicekler herşey rabbimin takdiri ben kendimi yırtsamda parçalasamda o yok melek oldu neler var bu dünyada neler hasta cocuklar eli kolu olmayan bebekler vs neler allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.cnm kendini toparla ben allahıma şükür çok iyiyim oğlumun mezarına gidiyorum duamı okuyorum allahıma yalvarıyorum bu kadar içim rahat.....sen önemlisin dünyaya bir çok bebek getirebikirsin ama sen gidersen sana bişi olursa.......?????kendine ii bak

biz insanlar doğmak yaşamak ve ölmek için yaratılmışız.cnm benim bebeğim 6 gün yaşadı kuvezde ve sonra vefat etti.biz allahın sevgili kullarıyız diye düşünüyorum ben.bu dünyada olmadı ama diğer dünyada bizi almadan ve cennete gitmicekler herşey rabbimin takdiri ben kendimi yırtsamda parçalasamda o yok melek oldu neler var bu dünyada neler hasta cocuklar eli kolu olmayan bebekler vs neler allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.cnm kendini toparla ben allahıma şükür çok iyiyim oğlumun mezarına gidiyorum duamı okuyorum allahıma yalvarıyorum bu kadar içim rahat.....sen önemlisin dünyaya bir çok bebek getirebikirsin ama sen gidersen sana bişi olursa.......?????kendine ii bak

canım benim okadar rahatlattınki beni saolasın ewt meleklerimiz bizi beklicek ve bir gün gelicek kavuşcaz bu çok güsel bir duygu.allahım hepimize sabır versin.inşallah yeni yılda sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur.

ccaaddee canım ya seni kendime öyle yakın hissettimki aynı şeyleri yaşamışız .benim bebeğimde 10 gün yaşadı.bana moral verdin gerçekten.seni arkadaş listeme ekledim umarım bir sakıncası yoktur.senle tanışmayı çok ama çok isterim

Başın sağolsun Allah sabır versin
Bende sezeryanla doğum yaptım ikinciyede 9. ayda hamile kaldım bi problem olmadı
Rabbim hayırlı evlatlar versin inş...

Başın sağolsun Allah sabır versin
Bende sezeryanla doğum yaptım ikinciyede 9. ayda hamile kaldım bi problem olmadı
Rabbim hayırlı evlatlar versin inş...

tşkler cnm inşallah hayırlısıyla bir an önce bende hamile kalırım.bakalım nasıl geçecek nasıl sabredecez aylar nasıl geçecekkkk

ya kimse yokmu bu sitede çok beklemeden hamile kalan .bir umut ışığıı yokmu

doktorlar 2 yıl diyor kesiğin ve kasların iyileşmesi için.

Back