• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryanla doğum yapan anneler yardım

Böyle şeyler yazmayın konu sahibi anlamıyor sonra ona kötü bir şey yazdığınızı sanıyor ben insanlık vazifemi yapıp uyarayım da shsjsjs.

Bu adada ben normal doğum yaptım merdiven çıkmama hakkım var. Normal çıkardım asansör kullanmak hakkım.
:-) sakinleşince anlar bence maksadınızı. Normal doğurabildiğiniz için "siz" diye hitap ediyorum üstat :)

Sezaryen doğum yapmadım ama böyle 2.5 sene sonra devam eder mi yani🤔 3 ay 9 ay desen anlarım da...

Merhaba hanımlar 2.5 yasında kızım var sezeryanla dogum yaptım ne zaman dısarı cıksam kızımı ayagımda sallasam karnım ağrıyor hele havalar serinledi diye simdi dısarı ne zaman cıksam karnımın üst orta kısmı agrıyo ama mide agrısı deseniz değil boyle karnınız üşürde oyle bı agrı kıvrandırıcı degıl bazen tumune yayılıp sürekli gaz cıkarıyorum yani sezeryanlı arkadaslara soruyorum sanırım gaz sıkışıyo midemde falan cunku genelde goguslerımın tam alt orta kısmı agrıyo boyle kramp gıbı karın ağrısı sizde de boyle sorun kaldımı acaba valla dısarı cıkarken sıkı gıynıyorum eve gelıyorum aynı :KK43:
Bence durumunuz sezaryan ile ilgili değildir. Ben hiç yaşamadım böyle birşey duymadım da. Tabi içinizde herhangi birşey kalmış mı ya da yanlış birşey var mı yok mu dr unuza görünseniz yine de iyi olur. Daha sonra belki farklı yönde araştırılır.

böyle cok rahatsız edici birsey degıl yani baska sıkayetım olmayınca doguma bagladım birde dısarı cıkmadan evde bıse yok dısarı cıkıp evebgelınce bu agrıyo yasıyorum yani gaz sancısı oluyo sanırım ama dediğim gıbı karnın tumune yayılmadan genelde goguslerim tam alt ortasında oluyo yıne de bı doktora gozukmelıyım :KK43:
Göğüslerin tam Alt Kısmı ağrıyorsa mide ağrısıdr yüksek ihtimalle.

Bu ara forumda hep sağlık soruları var doktora danışmak gitmek gerekli kontrolleri yaptirmak burda vakit kaybindan daha iyi degil mi her bünye farklı sonuçta ne yazsak boş.

Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.

Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Ağzına sağlık valla memlekette öyle bir kesim türedi. Nerdeyse vajinal doğum yaptım diye tahta Çıkarın beni diyecekler. Alkışlar onlara gelsin diye her yerde duyurarak normaaaaal doğurdUoooommm diye bağırıyorlar. Normal Doğum diye bir şey yok arkadaş. Vajinal doğum var sezaryen doğum var. Heeee birde Vajina demeye utananlar normal Doğum derken bunun nasıl yapıldığını milletin düşünmeyeceğini sanıyor sanırım. Yine sinirlendim ben 😂

Ağzına sağlık valla memlekette öyle bir kesim türedi. Nerdeyse vajinal doğum yaptım diye tahta Çıkarın beni diyecekler. Alkışlar onlara gelsin diye her yerde duyurarak normaaaaal doğurdUoooommm diye bağırıyorlar. Normal Doğum diye bir şey yok arkadaş. Vajinal doğum var sezaryen doğum var. Heeee birde Vajina demeye utananlar normal Doğum derken bunun nasıl yapıldığını milletin düşünmeyeceğini sanıyor sanırım. Yine sinirlendim ben 😂
Geçende yine forumun birinde normal doğuran bir arkadaşımız " acısını çekmeden ana mı olunurmuş, o acıyı çekmekten erinenler bir zahmet hamile kalmasın" dedi.Orta doğu acı çekmenin ilahlaştırıldığı, sıradan şeylerden statü kazanma çalışan insanlarla dolu bir coğrafya maalesef.

Vajina falan ne biçim konuşuyorsunuz. Normal deseniz ar perdesini yırtmasak? En olmadı kukusal doğum deyin bari.

Geçende yine forumun birinde normal doğuran bir arkadaşımız " acısını çekmeden ana mı olunurmuş, o acıyı çekmekten erinenler bir zahmet hamile kalmasın" dedi.Orta doğu acı çekmenin ilahlaştırıldığı, sıradan şeylerden statü kazanma çalışan insanlarla dolu bir coğrafya maalesef.
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Vay terbiyesiz. Sağlık sorunu olan ne yapacakmış? Bebeği karnında mi büyütsün. Allah ım bizi koru bu cahillerden

Geçenlerde bir arkadaşım sezaryenle doğum yaptı ikinciye.
Meğer bağırsakları yapışmış, doktor doğum sonrası onları temizlemiş.
Yani bize anlatılan bu, tıp dilinden anlamıyoruz ama böyle özetlendi.
Mutlaka kontrole gidin.

Vajina falan ne biçim konuşuyorsunuz. Normal deseniz ar perdesini yırtmasak? En olmadı kukusal doğum deyin bari.
Aaa pardon. Vajina dedim sex canlandı insanların gözünde. Onlar edepleri elden gitmesin diye bölünerek ama normal yolla çoğalıyordu.

Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.

Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
😂😂😂
Ben de aynen ondan.
Hem de ne çatır çatır, o sebeple kimseler ben gibi çatırdamasın korkuları varsa sezaryen yapsın😂

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun 3 sezeryan doğum yaptım ilk doğumdan sonra üşüme titreme ve gaz sorunu oldu ama zamanla geçti kan ilacı kullandığım zaman yan etkisi olmuş sizin de kullandığınız bir ilaç var.mi yan etki eden.
Birde kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz da hala normal doğum yapan anne oluyor biz neyiz....
Annecik, annemsi, anne yarısı vs...
Dün gece vardı böyle bir konu, ben ve bir iki arkadaş normal doğurup da başlarına gelenleri yazdı, keza sezaryenle de aynı.

Doğurmakla ya da acıyla analık olmadığı konusunda hemfikirleşip, kadınların hayat boyu her alanda ne kadar zorluklarla mücadele ettiklerini bir kez daha anladık.
Ama bitmiyor bu normalciler, emzirmeciler bir türlü, bitmiyor...

Karnın terleyip soguyorsa olur. Usutunce yani. Terli balkona falan ciktiysan

Keyfe derken ? Ameliyatın keyifli yanımı oluyor bilenler bilgilendirebilir mi ? Şaka mı bu ..tövbe est..
Eğer korkuyorsanız ve tercih olarak sezaryen seçmişseniz, bazı insanlar buna keyfi ismi takıyor, korkuyor olmak bir gerekçe değil onlar için.Üstelik bir gerekçeye de ihtiyacı yok zaten insanların.İnsanların tercihleri neden bu kadar ilgilendiriyor başkalarını bir fikrim yok.Sezaryenin rahat doğum olduğunu sanıyorlar o yüzden kızgınlar.

Eğer korkuyorsanız ve tercih olarak sezaryen seçmişseniz, bazı insanlar buna keyfi ismi takıyor, korkuyor olmak bir gerekçe değil onlar için.Üstelik bir gerekçeye de ihtiyacı yok zaten insanların.İnsanların tercihleri neden bu kadar ilgilendiriyor başkalarını bir fikrim yok.Sezaryenin rahat doğum olduğunu sanıyorlar o yüzden kızgınlar.
Allah aşkına ameliyatın kolayı mı varmış ? Öyle böyle srzeryan normal ikiside dogum ve dogum her halukarda çok zor. Keyfi diye bişi yok bence boş konuşmaya yer arıyolar.

😂😂😂
Ben de aynen ondan.
Hem de ne çatır çatır, o sebeple kimseler ben gibi çatırdamasın korkuları varsa sezaryen yapsın😂

Bir gün bilincimi kaybedip ikinciye hamile kalırsam ki gazozuma ilaç katması lazım beyimin, kesinlikle vajinal doğum yapmayacağım. Kesip alsınlar anacım.

Back