• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryanla doğum yapan anneler yardım

Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.

Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Sütünün şırıl şırıl gelip hemen emzirdiğini 4 yaşında hala emdiğini yazmamışsın 🤣

Sütünün şırıl şırıl gelip hemen emzirdiğini 4 yaşında hala emdiğini yazmamışsın 🤣

Duvara fışkırıyordu, ucuna hortum bağlayıp küvete akıtıyordum. Kova ile dağıtıyordum sütü gelmeyenlere. Allah'ıma şükürler olsun.

Yılbaşında 3 sene olacak sezaryen olalı. Yaşamadım böyle bir sorun.

Normal doğuranlar eklesin tabi :KK70:

Normal çıkardım ben. Nereden ekleyeyim? Canım benim sormak istediğin bir şey varsa anlatabilirimajsjsjfjdk.

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun 3 sezeryan doğum yaptım ilk doğumdan sonra üşüme titreme ve gaz sorunu oldu ama zamanla geçti kan ilacı kullandığım zaman yan etkisi olmuş sizin de kullandığınız bir ilaç var.mi yan etki eden.
Birde kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz da hala normal doğum yapan anne oluyor biz neyiz....

Merhaba hanımlar 2.5 yasında kızım var sezeryanla dogum yaptım ne zaman dısarı cıksam kızımı ayagımda sallasam karnım ağrıyor hele havalar serinledi diye simdi dısarı ne zaman cıksam karnımın üst orta kısmı agrıyo ama mide agrısı deseniz değil boyle karnınız üşürde oyle bı agrı kıvrandırıcı degıl bazen tumune yayılıp sürekli gaz cıkarıyorum yani sezeryanlı arkadaslara soruyorum sanırım gaz sıkışıyo midemde falan cunku genelde goguslerımın tam alt orta kısmı agrıyo boyle kramp gıbı karın ağrısı sizde de boyle sorun kaldımı acaba valla dısarı cıkarken sıkı gıynıyorum eve gelıyorum aynı :KK43:
Gecmis olsum bende 2 kez sezeryan oldum hic boyle bisey yasamiyorum. Ama boyle olan arkadaslarimi da duydum bunye meselesi galiba

Merhaba hanımlar 2.5 yasında kızım var sezeryanla dogum yaptım ne zaman dısarı cıksam kızımı ayagımda sallasam karnım ağrıyor hele havalar serinledi diye simdi dısarı ne zaman cıksam karnımın üst orta kısmı agrıyo ama mide agrısı deseniz değil boyle karnınız üşürde oyle bı agrı kıvrandırıcı degıl bazen tumune yayılıp sürekli gaz cıkarıyorum yani sezeryanlı arkadaslara soruyorum sanırım gaz sıkışıyo midemde falan cunku genelde goguslerımın tam alt orta kısmı agrıyo boyle kramp gıbı karın ağrısı sizde de boyle sorun kaldımı acaba valla dısarı cıkarken sıkı gıynıyorum eve gelıyorum aynı :KK43:
İki defa sezeryan oldum ama hiçbir sorunum yok çok şükür, bence mide için doktora gidin.

Annem en küçük kardeşimi sezeryanla doğurdu. 22 yaşımda kardeşim ve annem soğuklarda falan hala sezeryan yerninnağrıdığını söyler bünyeyle ilgili sanırım

İronileriniz bittiyse sizi konu dısına alalımmı?

Aaa Mune emekli mi oldu hiç bilmiyordum. Yeni göreviniz hayırlı olsun o halde :) algınız günün birinde açılırsa ve muhakeme yeteneğiniz de gelişirse, esasında sezeryan doğumu seçen kadınlara laf sokup normal doğuma güzelleme yapan hemcinslerimi hedef alan bir ironi olduğunu, hatta bizzat size verilen olumsuz bir cevabı görüp bunu yazdığımı, sizin için de İkinci paragrafta yardımcı olmaya çalıştığımı fark edersiniz. Ancak mevcut durumunuzu göz önüne alırsak bunları da boşa yazmış olabilirim. Allah zihin açıklığı versin efem hayırlı günler.

Aaa Mune emekli mi oldu hiç bilmiyordum. Yeni göreviniz hayırlı olsun o halde :) algınız günün birinde açılırsa ve muhakeme yeteneğiniz de gelişirse, esasında sezeryan doğumu seçen kadınlara laf sokup normal doğuma güzelleme yapan hemcinslerimi hedef alan bir ironi olduğunu, hatta bizzat size verilen olumsuz bir cevabı görüp bunu yazdığımı, sizin için de İkinci paragrafta yardımcı olmaya çalıştığımı fark ederdiniz. Ancak mevcut durumunuzu göz önüne alırsak bunları da boşa yazmış olabilirim. Allah zihin açıklığı versin efem hayırlı günler.
ya idrak bu yasta altimi islaticam senin yuzunden :)

Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.

Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?

Ahhdjaudjajfjsjs
Sey yapayım ben , gideyim de çocukları yurda falan vereyim.
Normal dogurmadigim için sayılmaz, normal doğuran kadınlar evlat edinsin, onlar bilir analığı.
Biz fasulyeden ana 🤣

Geçmiş olsun:KK43:
Bazılarımız sadece keyfe sezeryan oluyorlarya inanamıyorum
Siz hayatınızın yüzde kaçını "dogal" yasiyorsunuz? Mesela yediğiniz, çocuklarınıza yedirdiğiniz besinler ne kadar doğal? Gününüzün ne kadarını yürüyerek ve efor harcayarak geçiriyorsunuz? Asansör gördüğünüzde binmeyip merdiven çıkanlardan mısınız? Giydiğiniz kıyafetler nasıl? Çamaşırlarınızı neyle yıkıyorsunuz? Hayatınızda ne kadar ilaç kullandınız? Ve sair pek çok detay var. Neyse normal doğum yaptıysanız gerisi önemli değil.

Ahhdjaudjajfjsjs
Sey yapayım ben , gideyim de çocukları yurda falan vereyim.
Normal dogurmadigim için sayılmaz, normal doğuran kadınlar evlat edinsin, onlar bilir analığı.
Biz fasulyeden ana 🤣

Ay siz anne misiniz ayol. Ikınmayı bilmeyen ne bilir analığı. Ben hep ıkındım mesela. Popona doğru ıkın dedi o kısmı pek anlamadım ama ıkındım yani. Ay canım sen şimdi bu dediğimi de anlamazsın ki ahsjsjjs.

Neyse konu sahibi benden nefret ediyor gideyim ben ajjajsks.

Sevgili konu sahibi ilk sezaryenim haziran ayında olduğu için mi bilmem ama üşüme ya da gaz sorunu yaşamadım hiç. İkincisi şubat ayında oldu ve soğukta kaldığımda yaklaşık 2 ay kadar sızı, gaz ve üşüme yaşadım. Sonrasında bir problem olmadı. Siz en iyisi bir doktora görünün. Sezaryenle ilgisi yoktur belki de. Geçmiş olsun.

Siz hayatınızın yüzde kaçını "dogal" yasiyorsunuz? Mesela yediğiniz, çocuklarınıza yedirdiğiniz besinler ne kadar doğal? Gününüzün ne kadarını yürüyerek ve efor harcayarak geçiriyorsunuz? Asansör gördüğünüzde binmeyip merdiven çıkanlardan mısınız? Giydiğiniz kıyafetler nasıl? Çamaşırlarınızı neyle yıkıyorsunuz? Hayatınızda ne kadar ilaç kullandınız? Ve sair pek çok detay var. Neyse normal doğum yaptıysanız gerisi önemli değil.

Böyle şeyler yazmayın konu sahibi anlamıyor sonra ona kötü bir şey yazdığınızı sanıyor ben insanlık vazifemi yapıp uyarayım da shsjsjs.

Bu arada ben normal doğum yaptım merdiven çıkmama hakkım var. Normal çıkardım asansör kullanmak hakkım.

Yaklaşık 3 ay once oldum sezeryan. Bazen oluyor agrı ama anlık. Gaz cok oluyor bende

Back