- Emoji Skoru
- 20.345
- Puanlar
- 308
Sütünün şırıl şırıl gelip hemen emzirdiğini 4 yaşında hala emdiğini yazmamışsınBen normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.
Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Sütünün şırıl şırıl gelip hemen emzirdiğini 4 yaşında hala emdiğini yazmamışsın
Yılbaşında 3 sene olacak sezaryen olalı. Yaşamadım böyle bir sorun.
Normal doğuranlar eklesin tabi
Yooo celallenmedim. Komik buluyorum sadece ota p.ka karışan insanların yorumlarınıSiz niye bu kadar celallendiniz yahu
Gecmis olsum bende 2 kez sezeryan oldum hic boyle bisey yasamiyorum. Ama boyle olan arkadaslarimi da duydum bunye meselesi galibaMerhaba hanımlar 2.5 yasında kızım var sezeryanla dogum yaptım ne zaman dısarı cıksam kızımı ayagımda sallasam karnım ağrıyor hele havalar serinledi diye simdi dısarı ne zaman cıksam karnımın üst orta kısmı agrıyo ama mide agrısı deseniz değil boyle karnınız üşürde oyle bı agrı kıvrandırıcı degıl bazen tumune yayılıp sürekli gaz cıkarıyorum yani sezeryanlı arkadaslara soruyorum sanırım gaz sıkışıyo midemde falan cunku genelde goguslerımın tam alt orta kısmı agrıyo boyle kramp gıbı karın ağrısı sizde de boyle sorun kaldımı acaba valla dısarı cıkarken sıkı gıynıyorum eve gelıyorum aynı
İki defa sezeryan oldum ama hiçbir sorunum yok çok şükür, bence mide için doktora gidin.Merhaba hanımlar 2.5 yasında kızım var sezeryanla dogum yaptım ne zaman dısarı cıksam kızımı ayagımda sallasam karnım ağrıyor hele havalar serinledi diye simdi dısarı ne zaman cıksam karnımın üst orta kısmı agrıyo ama mide agrısı deseniz değil boyle karnınız üşürde oyle bı agrı kıvrandırıcı degıl bazen tumune yayılıp sürekli gaz cıkarıyorum yani sezeryanlı arkadaslara soruyorum sanırım gaz sıkışıyo midemde falan cunku genelde goguslerımın tam alt orta kısmı agrıyo boyle kramp gıbı karın ağrısı sizde de boyle sorun kaldımı acaba valla dısarı cıkarken sıkı gıynıyorum eve gelıyorum aynı
İronileriniz bittiyse sizi konu dısına alalımmı?:) sakin ol arkadaşım ironi yapıyordum. İlk paragraf kadınların üreme konusuna müdahil olanlara ironi idi. Sizin için ikinci paragrafı yazdım. Höykürmeyiniz.
İronileriniz bittiyse sizi konu dısına alalımmı?
ya idrak bu yasta altimi islaticam senin yuzunden :)Aaa Mune emekli mi oldu hiç bilmiyordum. Yeni göreviniz hayırlı olsun o halde :) algınız günün birinde açılırsa ve muhakeme yeteneğiniz de gelişirse, esasında sezeryan doğumu seçen kadınlara laf sokup normal doğuma güzelleme yapan hemcinslerimi hedef alan bir ironi olduğunu, hatta bizzat size verilen olumsuz bir cevabı görüp bunu yazdığımı, sizin için de İkinci paragrafta yardımcı olmaya çalıştığımı fark ederdiniz. Ancak mevcut durumunuzu göz önüne alırsak bunları da boşa yazmış olabilirim. Allah zihin açıklığı versin efem hayırlı günler.
Yaaa çok tatlisinDuvara fışkırıyordu, ucuna hortum bağlayıp küvete akıtıyordum. Kova ile dağıtıyordum sütü gelmeyenlere. Allah'ıma şükürler olsun.
Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.
Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Siz hayatınızın yüzde kaçını "dogal" yasiyorsunuz? Mesela yediğiniz, çocuklarınıza yedirdiğiniz besinler ne kadar doğal? Gününüzün ne kadarını yürüyerek ve efor harcayarak geçiriyorsunuz? Asansör gördüğünüzde binmeyip merdiven çıkanlardan mısınız? Giydiğiniz kıyafetler nasıl? Çamaşırlarınızı neyle yıkıyorsunuz? Hayatınızda ne kadar ilaç kullandınız? Ve sair pek çok detay var. Neyse normal doğum yaptıysanız gerisi önemli değil.Geçmiş olsun
Bazılarımız sadece keyfe sezeryan oluyorlarya inanamıyorum
Ahhdjaudjajfjsjs
Sey yapayım ben , gideyim de çocukları yurda falan vereyim.
Normal dogurmadigim için sayılmaz, normal doğuran kadınlar evlat edinsin, onlar bilir analığı.
Biz fasulyeden ana
Siz hayatınızın yüzde kaçını "dogal" yasiyorsunuz? Mesela yediğiniz, çocuklarınıza yedirdiğiniz besinler ne kadar doğal? Gününüzün ne kadarını yürüyerek ve efor harcayarak geçiriyorsunuz? Asansör gördüğünüzde binmeyip merdiven çıkanlardan mısınız? Giydiğiniz kıyafetler nasıl? Çamaşırlarınızı neyle yıkıyorsunuz? Hayatınızda ne kadar ilaç kullandınız? Ve sair pek çok detay var. Neyse normal doğum yaptıysanız gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?