- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatta herşey güllük gülüstanlık değil maalesef. Herkesin doğumu da güzel ve rahat geçecek diye bişey yok. Bu tür yan etkilerinin olduğunu bilmek herkesin hakkı. Bana herkes sezeryan süper sezeryan harika acısız ağrısız vs.vs. söyledi durdu, aslında çoğunun beni teselli etmek için söylendiğini doğum yapınca anladım. Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok ancak , bu tür yan etkilerinin de olduğunu bilmeleri gerekiyor. Korkutmak için söylenen şeyler değil, insanlar merak ediyorlar neler yaşayacaklarını. Ben başımdan geçen şeyleri anlaattım. ınşallahhh herkesinn doğumu rahat geçer, acısız ağrısız olur. Ben başıma geldiğinde acaba bunları sadece ben mi yaşadım dedim, çünkü herkess o kadar rahat geçirmiş ki ... Demek ki yeryüzünde bu acıyı yaşayan bir benmişim. Sağlık olsun. Geldi geçti, kızım şimdi 7 ayını doldurdu, o günler unutuldu gitti.
Sevgiler.
öncelikle geçmiş olsun. ancak söylemek zorundayım ki yaşadığınız "sezeryanın yan etkisi" değil.. hatta herkes de olmayan, nadir yaşanan bir talihsizlik... evet ben hala kendi adıma sezeryanın süper olduğunu savunuyorum, çünkü 2 doğum yaptım ve ertesi günü ayaktaydım, hatta kardeşim ilk gün beni gördüğünde doğum yaptığıma inanamadı..
ona bakarsanız ben ilk doğumda aldığım suni sancı sonucu olanları yazsam kimse suni sancı taktırmaz.. eşimin bile aklına geldiğinde gözleri dolar, yaşadıklarım karşısında.. ama kalkıpta buraya yazmadım zira herkesin acı/ağrı eşiği farklıdır.. ben böyle yaşarım başkası güle oynaya doğum yapar..
burada bir sürü doğum yapacak arkadaş var, kalkıp da "işte bu sezeryanın yan etkisi" derseniz tamamen yanlış bilgi vermiş olursunuz.. arkadaşların ve benim tepkimiz de buna..
sevgiler...
Normal dogum yapsan aci,sezeryan yapsan aci...
bu gidisle zor bebis yaparim senağlama
Niye her sey hep kötü tarafindan bakiliyor senağlama