Sezeryanın dayanılmaz bir ağrısı mı var?

her kadın kendine göre doğurur. ben sezeryan doğum yaptım. spinal sezeryan oldum. sadece ilk ayağa kalkarken başım döndü o kadar. sancıdan kıvranmıyorsunuz. bana göre annenin normal doğumdan korkması da normal doğuma bir engel. anne kendini fiziksel ve zihinsel bu doğuma hazır etmeli. sezeryan sonrasi ayaklarım açılınca kalkıp yürümemi istediler ilk kalkarken başım döndü o kadar. sonrası bir ağrı sızı olmadı. bebeğime de baktım haftasına evimide süpürdüm. sonda meselesi ise ayaklarınız uyuşana kadar takmıyorlar yani siz hissetmiyorsunuz takılırken. çıkarması zaten çok kolay

her kadın kendine göre doğurur. ben sezeryan doğum yaptım. spinal sezeryan oldum. sadece ilk ayağa kalkarken başım döndü o kadar. sancıdan kıvranmıyorsunuz. bana göre annenin normal doğumdan korkması da normal doğuma bir engel. anne kendini fiziksel ve zihinsel bu doğuma hazır etmeli. sezeryan sonrasi ayaklarım açılınca kalkıp yürümemi istediler ilk kalkarken başım döndü o kadar. sonrası bir ağrı sızı olmadı. bebeğime de baktım haftasına evimide süpürdüm. sonda meselesi ise ayaklarınız uyuşana kadar takmıyorlar yani siz hissetmiyorsunuz takılırken. çıkarması zaten çok kolay
Sağolun rahatlattnx beni ben kendimi normal doğuma HC hazr hssetmiyorm herkes de diretiyor ailem dahil 😏🙄

Sağolun rahatlattnx beni ben kendimi normal doğuma HC hazr hssetmiyorm herkes de diretiyor ailem dahil 😏🙄
anne kesinlikle kendini hazır hissetmeli anne bu durumu kabullenmeli ki doktorunun hemşirenin dediklerini uygulayabilsin. pozitif doğum hikeyeleri okuyun belki daha pozitif yaklaşabilirsiniz ama olmuyorsa olmuyordur bence

7 aylık hamileyim normal doğumdan çok korkuyorum.herkes en güzeli normal diyor da ben korkuyorum, kesinlikle normal istemiyorum 🙁😕kimse beni anlamıyor. Herkes akıl vermeye çalışıyor ama sağ kulağımdan giriyor solumdan geri çıkıyor soylenilenler... O korku içime girmiş bir kere. Sezeryan için de çok ağrılı diyorlar. Gercekten Sezeryanin bu kadar dayanılmaz ağrısı mı var o kadar kötü bişey mi ?
Ben de hamileyim ve sezaryen bana çok korkutucu geliyor karnını kesiyolar falan vs vs normal doğum un epidural olanlar var çok rahat olduğunu yazmışlar . Benim bazı sağlık sorunlarim var o yüzden muhtemelen sezaryen olucam ama bende bundan korkuyorum. Rabbim tüm hamilelere sağlıklı sıhhatli huzurlu rahat kolay doğumlar nasip etsin

Benim canım çok tatlıdır ona rağmen sezeryandan 2 gün sonra ayakladım 4 5 gün sonra evimi toparlayıp yemeğimi bile yapıyordum.
Normal doğumdan korkmayın lütfen imkan varsa normali deneyin. Ben 11 12 saat arası normal doğum için bekledim malesef normal olmadı. Dediğim gibi canım çoook tatlıdır parmağım kesilse yas tutan biriyim ama o an inanın bir güç bir kuvvet geliyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun sağ sağlim kavuşun yavrunuza inşallah.

Bakma sen herkese.
2 tane sezeryan oldum ertesi günleri ayaktaydım.
Ağrı oluyor yok diyemem ama doğum sancısından daha kolay olduğu kesin.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Bir defa bakmayın siz felaket tellallarına.
2 çocuğumda da sezeryan doğum yaptım.
ilk oğlum zorunluydu, erken doğdu zaten.
ilk doğumum sezeryan olduğu için ikinci doğumumda sezeryan oldu.

İki doğumda da aynı doktora gittim.
Bu konuda doktor çok önemli.
En önemli unsur bu.

Ne hamilelik sürecimde (ki ilk hamileliğim ciddi anlamda riskli ve zor bir hamilelikti) ne de doğum sürecinde ve sonrasında hiç bir problem yaşamadım.
Doktorumdan çok memnundum ve Allah onun tuttuğunu altın etsin.
Hala severek ve minnetle anarım kendisini.
Çünkü ondan gördüğüm ilgi alaka ve endişelerimi dindirme halini başka hiç bir doktorda görmedim.

Siz doktorunuzdan eminseniz bir sorun yaşamazsınız.
Hayılrısı ve sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Ben de hamileyim ve sezaryen bana çok korkutucu geliyor karnını kesiyolar falan vs vs normal doğum un epidural olanlar var çok rahat olduğunu yazmışlar . Benim bazı sağlık sorunlarim var o yüzden muhtemelen sezaryen olucam ama bende bundan korkuyorum. Rabbim tüm hamilelere sağlıklı sıhhatli huzurlu rahat kolay doğumlar nasip etsin
aminnnnnn. Sezaryen da bana basit geliyo en azından ameliyat oluyo bitiyor çocuk çıktıktan sonra ağrı oluyo,,, ama normal doğumda ağrıyla ikina ikina çıkaryosunn açılma olana kadar sancı cekiuosn 😏🙄🙄🙄

aminnnnnn. Sezaryen da bana basit geliyo en azından ameliyat oluyo bitiyor çocuk çıktıktan sonra ağrı oluyo,,, ama normal doğumda ağrıyla ikina ikina çıkaryosunn açılma olana kadar sancı cekiuosn 😏🙄🙄🙄
Valla ne diyim ikimizin de korkusu neticede henüz yasamadigimiz şeyler üzerine . Türü ne olursa olsun inşallah rahat kolay ve sağlıklı doğum olur .

Back
X