- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
İnşallah benimki de kolay geçer.sezeryandan önce sonta mı ne takılıyor ya ondan bile korkuyorumKişiden kişiye değişir benim çok rahat geçti 2. Gün ayaktaydım ama benimle birlikte ameliyat haneden çıkan kadın 2 gün demirleri tutarak yürüyordu bünye ile alakalı anlayacağınız :) 2 sezeryan yaptım ben ilki ikincisinden çok rahattı mesela:)
Aminn sağolun.cok teşekkür ederimALLAH hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin öncelikle ama ön işlemlerde hiç korkmayın hiç hissetmiyosunuz yada çok az sonrası bünyenizle alakalı
Ne güzel maşallah size inşallah benim de kolay olur.icim rahatladı sağolunÜç kere sezeryan oldum sadece sonuncuda sonda takıldı o da tüplerimde bağlanacağı için olduğu söylendi.Cok kolay bir işlem takılması.
Ucude çok rahat ve kolay oldu benim.Ertesi gün taburcu oldum.
Olur inşallah canım o gün geldi mi kendiliğinden akıp geçiyor zaman olup bitiyor.su gibi geçsin inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Allah.Ne güzel maşallah size inşallah benim de kolay olur.icim rahatladı sağolun
Ne güzel maşallah. Bana niye öyle anlattılar ya o zamanHayirli dogumlar dilerim ameliyat yeri acimiyor aslinda sadece gaz sancisi zorluyor agrinin kaynagi gaz oda hafifleyerek geciyor hic korkma. Bende normalden korkup sezadyen oldum iki oglum var hatta ilk dogumda hic bilmiyorsun
Kisiden kisiye degisir
Ben ilk oglumu normal dogjm yapyim.evet birhun oldukca zordu. Dogum bitti ohhh.
Ikinci cocugum sszeryandi dogum sancisi yasamadim
Ama uyandim yerimde uzunuzadiya yaribaygin yatarken hissettigim agri ertesi gun kendini dayanilmaz bir agriya dondurdu.
Öyleki wc bile gidemedim.ikigun lazimlik kullandim.
Bir hafta 10 gun sirtimi dogrultamadim
Onu gec karnim boydanboya kesikti vede acilma problemi yasadim
Hee birde su var ki karnim aylarca uyusukyu bjda oldukca kötüydü
Yillar gecti sezeryan yerim aciyor sisiyor diyen arkadaslar da cabasi
Simdi neden normal dogum sürecin normalse niye bukadar buyuk bir cerrahi operasyon.
Birinde sanci yok
Digerinde dert cok.
Aminnnnnn çok sağolunOlur inşallah canım o gün geldi mi kendiliğinden akıp geçiyor zaman olup bitiyor.su gibi geçsin inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Allah.
Hahahaha on gun once bende oyle sacma bisey soyledim aslinda merak ettigim icindi 3. Olursa normal dogum yaparim diye (külliyen yalan) ilk dogumumda yataktan kalkana kadar ufak tefek agrilarim vardi aciya dayanikli biride degilim ama gece hastanedeyken bile hep bebegime ben kalktim cok cok iyiydim ikinci dogumum biraz zorladi agrilar fazlaydi ama dayanilmayacak gibi degil normal dogum cok agrili sancili sezaryen hic agrisiz degil tabiki ama sadece hareket kisitliligi ve agrilari var tabi vucuduna gore anestezininde verecegi yan etkilerde olabilir karar senin nihayetinde sen onu bunu bosver cocuk senin vucud seninNe güzel maşallah. Bana niye öyle anlattılar ya o zamantutturmuşlar normal doğurup acı çekmek harika bir his o anı yaşamak güzel falan. Bir de ikna etmeye çalışıyorlar kendilerince... Bir de ikna etmeye çalışanların hepsi sezeryan yapanlar.
Benim hiç ağrım olmadı kesinlikle, genel anestezi ile olmuştum hiç korkulacak bir şey değil7 aylık hamileyim normal doğumdan çok korkuyorum.herkes en güzeli normal diyor da ben korkuyorum, kesinlikle normal istemiyorum☹ kimse beni anlamıyor. Herkes akıl vermeye çalışıyor ama sağ kulağımdan giriyor solumdan geri çıkıyor soylenilenler... O korku içime girmiş bir kere. Sezeryan için de çok ağrılı diyorlar. Gercekten Sezeryanin bu kadar dayanılmaz ağrısı mı var o kadar kötü bişey mi ?
7 aylık hamileyim normal doğumdan çok korkuyorum.herkes en güzeli normal diyor da ben korkuyorum, kesinlikle normal istemiyorum☹ kimse beni anlamıyor. Herkes akıl vermeye çalışıyor ama sağ kulağımdan giriyor solumdan geri çıkıyor soylenilenler... O korku içime girmiş bir kere. Sezeryan için de çok ağrılı diyorlar. Gercekten Sezeryanin bu kadar dayanılmaz ağrısı mı var o kadar kötü bişey mi ?
Bı komşumuz vardı sizin gibi artık aşırı bı korku yaşıyordu normal doğum için bayılma derecesinde panik atak vardı tamamen uyutularak doktorun verdiği günde gidip alıp geldiler bebeği normal doğum gerçekten iyi ama bu konuyu herhangi bir yardıma rağmen asamiyorsanz kendinizi de riske atmaya gerek yok herkesin ağrı eşiği farklı kimisi eve geldim işimi gücümu yaptm diyor kimisi 1 hafta yatıyor değişir yani umarım rahat ve kolay bı doğum geçirirseniz.7 aylık hamileyim normal doğumdan çok korkuyorum.herkes en güzeli normal diyor da ben korkuyorum, kesinlikle normal istemiyorum☹ kimse beni anlamıyor. Herkes akıl vermeye çalışıyor ama sağ kulağımdan giriyor solumdan geri çıkıyor soylenilenler... O korku içime girmiş bir kere. Sezeryan için de çok ağrılı diyorlar. Gercekten Sezeryanin bu kadar dayanılmaz ağrısı mı var o kadar kötü bişey mi ?
Ben genel anesteziyle sezeryan oldum sondayi bayildiktan sonra takmalarini istedim.. öyle yaptılar.İnşallah benimki de kolay geçer.sezeryandan önce sonta mı ne takılıyor ya ondan bile korkuyorum☹kan aldırmaya bile yeni yeni alıştım .ben mi çok korkağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?