Sezeryanin ağrısı sızısı etkisi ne zaman geçer?

Kendi isteğiyle sezeryan olanlar sezeryanin zorluklarını yaşamıyorlar mı?

• Evet

OY: 4 40,0%
  • Hayır

OY: 6 60,0%

• Ankete Katılan
    10
rahatla korkacak hiç bişe yok normal doğum daha zor bana göre tüm aşamaları ..
Evet canim tabiki de daha zor sanciyi çek. Bekle bekle ve riskli. Yani bebek için. Dikiş te var onda normalde doğal doğumda dikiş yok ama bizim ülkemizde kesmeyen yok ve onun da üzerine 15 gun oturamıyorlarmış . Bende isteğe bağlı sezeryan oldum. Ama ara ara sızlıyor misal dolaba uzandım ama benim bebek daha 50 günlük yeni. Internette bakinca insan korkuyor.

çok şaşırıyorum bir yıl önce kendi isteğimle sezaryen oldum 1 ay sonra hiçbişeyim yoktu 3 aylıkken spor yapıyordum şu an hele hiç bir şeyim yok ..o kadar çıplak ayak gezdim taşa bastım kışın ne sızlama ne ağrı ne bişe..
Kesi yeri siyahmı benim oyle siyah cizgi

geçmiş olsun herkese...annem hep anlatırdı sezaryen doğurmak çok kolay sonrası zor diye, ben de çok korkuyorum

geçmiş olsun herkese...annem hep anlatırdı sezaryen doğurmak çok kolay sonrası zor diye, ben de çok korkuyorum
hiç korkmayın korkulcak bişe yok beni de o kadar korkuttular doğuma uyumadan gittim bilsem uyurdum da resimlerde iyi çıkardım:) neyse 2.ye artık:)

Evet canim tabiki de daha zor sanciyi çek. Bekle bekle ve riskli. Yani bebek için. Dikiş te var onda normalde doğal doğumda dikiş yok ama bizim ülkemizde kesmeyen yok ve onun da üzerine 15 gun oturamıyorlarmış . Bende isteğe bağlı sezeryan oldum. Ama ara ara sızlıyor misal dolaba uzandım ama benim bebek daha 50 günlük yeni. Internette bakinca insan korkuyor.
sen çok yenisin cnm bir iki aya hiçbişeyin kalmayacak bnm öyleydi senin gibiyken tabi ara ara sızı olurdu ama sonra hiçbişeyin kalmıyor en ağır hareketleri yapsan da ben iyiki sezaryen diyorum..eğer kesisiz norma doğum olcağını bilseydim onu da denerdim tabi ama alttan kesilmek istemem yani onun deformasyonu daha kötü oturamayan cinsel ilişki giremeyenler ... bnm göbeğimde bişe kalmadı yani dümdüz bile oldu

Herkesin doğumu aynı olmuyor sezeryan olsa da normal olmuş olsa da o yuzden kendinizi korkutmayın Allah'a şükür benim dogumum cok guzel gecti ilk ayaga kalkarken zor oluyor ondan sonrasi kolaydi agri icin ilac veriyorlar zaten dayanilmaz bir agrin acin olmuyor zaten bir mucizeyle ilgilenmek icin can atiyorsunuz 🙂🙂 benim sadece curuklerim oldu kesi etrafinda onlarin agrisi oldu biraz baska sorun olmadi evde isimi de yaptim bebegimle de ilgilendim sadece agir kaldirmadim o kadar aralikta tekrar dogumum var Rabbim hayirlisiyla guzel dogumlar nasip etsin herkese

Back