İlki normaldi bu da böyle bekleniyordu, son anda kilo kilo dediler, yok sole böle diyip korkuttular, ya istemiyor dedim ama yok omzu çıkar çok büyük zorlanirmiyim, falan filan diyerek işte katakulleye getirildik, son anda olunca morla bozukluğu doğru düşünmeme vb eklenince öyle olduİstemeyerek, zorla nasıl oluyor? Bu arada 10 ay oldu, ağrısı geçmedi. Ben de merak içerisindeyim.
Ağır derken, başka hangi durumlarda oluyo, bebek 15 ayda baya ağır olur onu kaldiriken vb oluyo mu? Böyle olabileceğini biliyor muydunuz?15 ay oldu ağır kaldırdığım zaman ufak sızlamalar oluyor hala. Ama ilk zamanlara göre gayet iyi durumdayım.
33 aylık özel gereksinimli çocuğum var. Yürüyemediği için onu alıyorum kucağıma mecburen... 15 aylık olan çocuğum hafif ondan olduğunu sanmıyorum. Ama sık yaşadığım bir durum değil bu... Gittikçe azalıyor o sızlamalar.Ağır derken, başka hangi durumlarda oluyo, bebek 15 ayda baya ağır olur onu kaldiriken vb oluyo mu? Böyle olabileceğini biliyor muydunuz?
Hiç kalmaz umarım, kolaylıklar , teşekkürler33 aylık özel gereksinimli çocuğum var. Yürüyemediği için onu alıyorum kucağıma mecburen... 15 aylık olan çocuğum hafif ondan olduğunu sanmıyorum. Ama sık yaşadığım bir durum değil bu... Gittikçe azalıyor o sızlamalar.
Sizin de tez zamanda geçer inşallah. Ben de teşekkür ederim.Hiç kalmaz umarım, kolaylıklar , teşekkürler
ama doktorun ne artısı olacak kı sızı sezaryene zorlasın? kilolu bebek takılırsa her turlu sorun olabilir. o da size bu sorunları saymış. tıbbi ihtiyac varsa cocuk icin ve sızın icin bu düşüncelerin size hiç bir katkısı yok. Saglıkla kucağınıza çocuğunuzu almış oldugunuz icin dua etmeniz gerekir.İlki normaldi bu da böyle bekleniyordu, son anda kilo kilo dediler, yok sole böle diyip korkuttular, ya istemiyor dedim ama yok omzu çıkar çok büyük zorlanirmiyim, falan filan diyerek işte katakulleye getirildik, son anda olunca morla bozukluğu doğru düşünmeme vb eklenince öyle oldu
çok şaşırıyorum bir yıl önce kendi isteğimle sezaryen oldum 1 ay sonra hiçbişeyim yoktu 3 aylıkken spor yapıyordum şu an hele hiç bir şeyim yok ..o kadar çıplak ayak gezdim taşa bastım kışın ne sızlama ne ağrı ne bişe..Benim 4 ay odu dikiş yeri hala acıyor ara sıra
asla öyle bişe yok bir yıl oldu bnm en az eskisi kadar sağlıklıyım doğumun üzerinden 1-2 ay geçmişti zaten birşeyim kalmamıştı ne sızı ne ağrı tüm hareketlerimim yapıyorum kısıtlama yok doktorumun hüneri sanırırm anlamadım böyle olacağını bilseydim doğum öncesi son iki gün de çok rahat olurdumBende bunu merak ediyorum gerci benim 1 ay oldu hala sızlıyor. Dun şöyle bir araştırdım internette 13 sene once falan sezeryan olup hala o yeri sızlayan tuhaf olan insanlar varmis. Bence ömür boyu geçmeyecek.
öyle ama herkes için geçerli değil ilk doğumumdu bir yıl önce.kışı geçirdim üşüdüm yere taşa çıplak ayak bastım ağır kaldırdım spor yaptım hiç bir sızlama ağrı olmadı en az eskisi kadar sağlıklı hissediyorum kendimi sanki ameliyat olup kesildiğimi unutucam o derece ben vajinamda kesik olacağına sezryen olayım dedim kendi isteğimle..bakalım 2.ci fln olursa nasıl olacak inş aynı olurSezaryen sonuçta bir ameliyat.
Ağır kaldırdığınızda, soğukta vs sızlaması normal.
Tüm öyle doğum yapan arkadaşlarımdan duyduğum şeydir bu, üşüttükleri an dikişleri ağrır seneler geçmiş olsa bile.
Benimkiler normal doğum, seneler oldu hala hassasiyet ve dikiş yeri acısı mevcut.
Içim rahatladı valla. Peki o bölgedeki uyuşuk karıncalanma gibi olan his varya hissizlik yani. O geçti mi ?asla öyle bişe yok bir yıl oldu bnm en az eskisi kadar sağlıklıyım doğumun üzerinden 1-2 ay geçmişti zaten birşeyim kalmamıştı ne sızı ne ağrı tüm hareketlerimim yapıyorum kısıtlama yok doktorumun hüneri sanırırm anlamadım böyle olacağını bilseydim doğum öncesi son iki gün de çok rahat olurdum
o uyuşukluk ilk 3 ay kadar vardı sanırım etrafında hissizlik şu an o da yok geçiyor yaniIçim rahatladı valla. Peki o bölgedeki uyuşuk karıncalanma gibi olan his varya hissizlik yani. O geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?