Sezeryanda aylma ve sresi

kızlar bende sezeryan istiyorum.bayılmak ayılmak değilde doğum sonrası yürüyüş korkutuyo beni.çok acı veriyor diyolar.bide bayılırım diye korkuyorum yürürken.bayılanınız oldumu ilk yürüyüşte.kaç saat sonra yürütüyolar?

aynen benımde 2 ayım kaldı ve bende sezeryan olucam ama ondanda korkuyorum anestezı kısmından :gitme: neyınden tırsıyorum anlamadım ama tırsıyorum işte anestezı sonucta... hadi diyorum epiduralle sezeryan olsun ondan daha da tırsıyorum kafamçokkarıştı belimden iğnee ters bısey olur dıye korkuyorum off offf cok tırsıyorum :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

salı sezeyandayım arkadaşlar gelınce bol bol yazarım sakın korkmayın ben artık korkmuyorum sadece çok heyecanlıyım

salı sezeyandayım arkadaşlar gelınce bol bol yazarım sakın korkmayın ben artık korkmuyorum sadece çok heyecanlıyım

hayırlısıyla sağsağlim kurtulun canım.bebişinide kucağına alınca benim içinde kokla.detaylı anlat doğumunu merakla bekliyoruuuuz a.s.

ayın 29 sezeryana gireceğim yani kısmetse bu birazcıkta kızıma bağlı çünkü dün doktoruma kontrole gittim ama kızım aşağıya inmiş üstüne birde dönmüş doğmak için acele ediyor tamda muayene sırasında kasılmazmıyım doktorum bile şaşırdı aceleci kızımız diye inşallah 29 beklerse epidural sezeryan olarak doğum yapacağım

benim bir yakınım oldu sezeryan, o ilk yürüyüşte içimden bir şeyler koptu sandım dedi ama biraz sever abartmayı:) canı da çok tatlıdır:) süresini bilemiyorum ama bence korkma hiç Allah hayırlısıyla nasip etsin. hiç ilk yürüyüşte bayılan olduğunu duymadım olacağını da sanmam.

teacher3510 Allah kolaylığını versin canım, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin inş biz de görürüz o günleri.

alpim yarın doğumdasın ayy ben de heyecanlandım şimdi seninle birlikte, Allah kolaylık versin canım, her şeyin yolunda gideceğine inan pozitif ol her şey düzelecektir.

kızlarr basa gelen cekılıooo valla.....ilk kalkarken cok zor oluyoo..bide serum verıolar süreklı ıdrarla atılıo tabı..yataktan kalkrken acıo dıkışler cokk..yurürken degıl..bacakları yataktan indrmek kaldırmak tek dert..

insan yaşayınca katlanıyor yeter ki bebekler sağlam olsun bir de bu canı taşıdıkça her şey katlanır hale geliyor değil mi

ben ikinci kızmı sezaryanla doğum yaptım.

ben ameliyat hanede uyandım ve uyumadım bidaha..gece bile..

benim sadece ameliyattan sonra dikişlerim çok ağrıdı.ve ilaç verdiler tek sorun oydu zaten.
ayağa kalkerken çok acımadı..

arkadaşım ben 2 doğum yaptım birincisi oldukca kolaydı heyecandan anlamadım tabi tedirginliğim vardı ama hemen ayağa kalktım ilk kalkışta birazcık başın dönüyor ama sürekli kafan yukarı karşıya doğru bakacaksın...2. doğumum araları yakın olduğu için daha zor oldu birazda 1. doğumdan bildiğimiçin dahada tedirgindim bu yüzden de geç kendime gelmişim yaklaşık 6saat sonra .. bu arada başımda konuşuyorlar osmaniyede deprem olmuş diye ben konuşuyorum sanıyorum duyuyorumm ama beni kimse duymuyormuş maalesef :roflol:neyse o biraz daha zordu yani..önemliolan tekşey seni düşünmen gereken bebeğini ilk kollarına verdikleri an olsun cnm...şimdiden geçmiş olsun...

of offf atlatıcaz korkarakda olsa yapacak bişey yok.ben ilk doğumumu normal yaptımda noldu.40gün kendime gelemedim kanamadan ağrıdan.mahvolmuştum.dikiş yerlerim ağrıda hep.oturamıyodum.yürükende ağır ağır yürüyodum.inanmayacaksınız belki ama 11yıl oldu nerdeyse hala dikiş yerim sızlıyo bazen.doktorumada söylemiştim şaşmıştı kadın.doğum sıradında kanamada çok olmuştu.doğumda bikaç ay sonra bende bi halsizlik falan başladı.numuneye tahilile gittim kansızlıkmı var diye.sonucu okuyan doktor bırakmadı beni yatışın yapılacak sen nasıl geziyosun bu halde kan diye bişey kalmamış vucudunda dedei.kaçtım zar zor.kan yapıcı şeyler yedim düzeldim.o yüzdende normal doğum pek düşünmüyorum.

canım ben spinal oldun yani alttan uyuşturuldum ama bayılmadım biraz ayaklarını hisstemek uzun zaman alıyor ama ben çok memnun kaldım hem acı hissetmedim hemde bebeğimin doğumunu gördüm açıkcası tavsiyede ederim

kızlar yarın sabah 830da sezeryanda olucam bana destek verdiğiniz için çok teşekkür ederım gelince tecrübelerimi yazıcam
kendinize ıyı bakın

kızlar yarın sabah 830da sezeryanda olucam bana destek verdiğiniz için çok teşekkür ederım gelince tecrübelerimi yazıcam
kendinize ıyı bakın

alpim nasıl geçti doğumun ?bebeğinle ikiniz iyisinizdir inşallah.kendini toparlayınca yaz hemen.opuyorumnanaktan

ayın onbeşinde epidural sezeryan oldum sezeryan olacaklara genel anesteziden çok epidurali tafsiye ederim ben güle oynaya doğum yaptım ameliyat sonraki şiddetli ağrıları ayklarım uyuşuk olduğu için hissetmedim .dört saat rahattım ondan sonrada çok az ağrım oldu ağrı kesici yaptılar kateter takılı yerden o gün dört tanede serum verdiler.ben iki gün kalkışta zorlandım yürürken evet ağrıyı hissetmiyosun sadece yataktan kalkmak zor oluyo baş dönmesi falan hiç yaşamadım .herkese güsel doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…