Sezeryan tarihi

hicranhayal

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
96
10
30
Merhabalar kizlar benim 13 aylık bir bebeğim var ve şuan 37 haftalık hamileyim ilk doğumum sezeryan oldu bunda da haftaya yani 38 de sezeryan tarihi verdi doktor yılbaşından sonra doğum yapsam 1 2 hafta daha beklesem o sanciyi suyu heyecanı yaşamak istiyorum nede olsa sezeryan olucam tekrar mecbur doktor bunu kabul edermi yada 40. Haftaya kadar dikislerde zorlama olurmu

Bence biraz daha bekleyebilirsiniz 38 hafta erken gibi geldi bana 39 da olabilir zannediyorum sezaryende

Sezaryeni 38. Haftaya veriyorlar genelde. Sonrasında ani doğum, su gelmesi, açılma falan olunca daha zor oluyor çünkü ameliyat

Anladım çok teşekkür ederim belkide doktor riske atmak istemedi iki sezeryan arası 13 ay olacak çünkü
Normali zaten 38.hafta yani :) biz de almıştık sezaryen tarihi ama 37.haftada doğum başladı. Açıklığım da vardı o yüzden biraz zor olmuş sanırım idrar kesesinde hafif bı yırtılma olmuş ikinci kez bayiltmislardi kontrol için. Planlı olarak girmek daha iyidir sezaryene:)

Normali zaten 38.hafta yani :) biz de almıştık sezaryen tarihi ama 37.haftada doğum başladı. Açıklığım da vardı o yüzden biraz zor olmuş sanırım idrar kesesinde hafif bı yırtılma olmuş ikinci kez bayiltmislardi kontrol için. Planlı olarak girmek daha iyidir sezaryene:)
Çok geçmiş olsun sağlıcakla büyütün bebeğinizi inşallah ay inşallah herşey çok hızlı güzel geçer daha önce de sezeryan yaptım ama bu sefer daha yürümeyi bilmeyen bir bebeğim daha var çok korkuyorum olacaklardan ama kaçış yok malesef 😀

X