- 18 Ocak 2024
- 22
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi ogretmenanne90
Çok geçmiş olsun bende bu süreçten geçtim. Ama hepsi geçiyor inşallahMerhabalar 6 gün önce genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım.İlk 3 gün hastanede ve ağrılı geçti doğal olarak.Şuan 6.gündeyim yürürken hala zorluk yaşıyorum adım atarken minik minik merdiven çıkmakta zorlanıyorum.Ayağa kalkarken karnımı tutma ihtiyacı hissediyorum dikişler çok geriliyor ve ağrım oluyor.Çevremdekiler şimdiye kadar çoktan ayağa kalkıp rahatça yürümen gerekiyordu diyorlar.Daha önce tecrübe eden anneler varsa tecrübelerini yazabilirler mi ağrıları ne zaman sona erdi ve rahatça yürümeye başladılar.Benim sürecim mi geç ilerliyor doktora gitmeli miyim benim için de benzer durumda olanlar için de fikir olur.Şimdiden herkese teşekkürler.
Şuan için herhangi bir kan pıhtılaşması durumu yaşamadım .Doktorum sidefer kan hapını ve gebbyfoll vitamin ile bir antibiyotik ilaç yazmıştı hastaneden çıkarken onları kullanmaya devam ediyorum.Ağrı kesici olarak sadece parol plus yazıldı.Sanırım o yeterli gelmiyor diye düşünüyorum artık.Çok geçmiş olsun bende bu süreçten geçtim. Ama hepsi geçiyor inşallahSezeryan sonrası kan pıhtılaşması oldu mu sizde. Kan sulandırıcı kullandınız mı?
Şuan için herhangi bir kan pıhtılaşması durumu yaşamadım .Doktorum sidefer kan hapını ve gebbyfoll vitamin ile bir antibiyotik ilaç yazmıştı hastaneden çıkarken onları kullanmaya devam ediyorum.Ağrı kesici olarak sadece parol plus yazıldı.Sanırım o yeterli gelmiyor diye düşünüyorum a
Benim galiba doktora gitmem lazım bunun içinŞuan için herhangi bir kan pıhtılaşması durumu yaşamadım .Doktorum sidefer kan hapını ve gebbyfoll vitamin ile bir antibiyotik ilaç yazmıştı hastaneden çıkarken onları kullanmaya devam ediyorum.Ağrı kesici olarak sadece parol plus yazıldı.Sanırım o yeterli gelmiyor diye düşünüyorum artık.
Benim galiba doktora gitmem lazım bunun için
Bendede onlar vardı. Kan hapı dediğiniz nedir. Vitamin gibi miŞuan için herhangi bir kan pıhtılaşması durumu yaşamadım .Doktorum sidefer kan hapını ve gebbyfoll vitamin ile bir antibiyotik ilaç yazmıştı hastaneden çıkarken onları kullanmaya devam ediyorum.Ağrı kesici olarak sadece parol plus yazıldı.Sanırım o yeterli gelmiyor diye düşünüyorum artık.
Sidefer demir ilacını kastetmiştim kan ilacı derken doktor özellikle bunu aksatmadan kullanmamı söylemiş
Anladım teşekkür ederim bende demir eksikliği ilacını kullandım.Sidefer demir ilacını kastetmiştim kan ilacı derken doktor özellikle bunu aksatmadan kullanmamı söylemişti
Peki sizde de kan pıhtılaşması oldu mu?Ben de sezeryan olalı 11 gün oldu, evet hareket ediyorum yürüyorum ama uzun uzun ayakta duramıyorum. Herkesin süreci bambaşka bence, hiç umursamayın kimseyi. Ben banyoda bile uzun kalınca dikiş yerim içten yanmaya başlıyor.
Bana doktorum kan sulandırıcı iğne verdi, bir hafta oksapar yaptım hepPeki sizde de kan pıhtılaşması oldu mu?
Anladım geçmiş olsun. Benimde oksaparBana doktorum kan sulandırıcı iğne verdi, bir hafta oksapar yaptım hep