canım önerilerin için teşekkrler. ben de contractubex kullanıyorum. sabah sürüyorum yani günde 1 kez. sen nasıl kullanmıştın? günde 1 yeterli mi? bir de bahsettiğin hareket alt karın kaslarını çalışırıyor haklısın ama ben nedense o şekilde kaldıramıyorum ayaklarımı. sezeryan yerim hafif geriliyor. yine de her gün tekrar tekrar deniyorum.
ben iki sezeryan geçirmiş bir anneyim elbette sizler gibi bende sarkmış çatlamış bir karınla karşılaştım,fakat yılmadım allahıma şükürler olsun ki şuanda karnım hemen hemen istediğim şekle geldi diyebilirim.Zaten sıfır kilometre bir karın bekleyemeyiz buna kim inanırki,ilk gebeliğimde 24 ikincide 13 kilo almıştım dünya tatlısı iki oğlumdan kalan sarkmış karnımı nasılmı toparladım anlatayım size;
öncelikle sürekli mekikten bahseden arkadaşlar var bu kesinlikle sezeryandan düşmüş kasları toparlamaz,alt karın kaslarını mekikle çalıştıramazsınız,alt karın kasları tek bir hareketle güçlenir sıkılaştırılır;
1-düz yatıp elleri başımız altına bağlayalım
2-dizleri kırmadan birleşik durumdaki bacakları kafanıza doğru çekip tekrar yere değdirmeden aşağıya indirin
3-yere değmeden topukları tekrar kırılmadan dizleri bacakları kaldırbildiğiniz kadar kaldırın
evet bu hareketi ben günde en az 30 kere yaptım,oldukça zor bir hareket fakat ben gözlerime inanamadım çektiğim mekikler boşaymış dedim,karnım resemn toparlandı sarkan bölge yukarı çıktı,tabiki sabah içtiğim elma sirkeli balı suyum,saunalarım,conturatubex jelim işimi kolaylaştırdı..............kesinlikle tavsiye ediyoruma.sa.s
arkadaşlar bende doğum yapalı 7 ay bitti ama hala göbek var
geçenlerde bir kadın bana otobüsde buyrun siz hamilesiniz oturun dedi senağlama
hayır dedim oturmuyorum hamilede deyilim dedimklava:
bi kaç gün öncede ben işyerindeyken iki bayan geldi size bakıpda halimize şükretmemiz lazım dedi
hem hamilesiniz hemde çalışıyosunuz helal olsun size biz de yatakdan kalkmaya üşeniyoz dedi :dilcikar:
hayır dedim ben hamile değilim dedim kızlar çok bozuldu özür falan dilediler ama ben üzldüm tabii
36 bedenler bana bol gelirken şimdi 44 giyyom kızlar
sadece göbek var ama inat ettim bu yaz gidecek bu göbek azimliyim yine 36 beden kıyafetlerimi giyeceğim :hooray:
oof offf
o çenesini tutamayan gevezeler yok muuu
insanı sinir ediyorlar
bana da hamile misiniz diyenler oluyordu
hatta doğum yaptım hastaneden çıkarken
biri espri yaptı çocuğun birini içere unutmuş dr heralde dediÇok üzgünüm çoook
sanırım filmlerdeki gibi
doğum yapınca hemen eskisi gibi olacağımızı sanıyor bu insanlar
ben korse giyiyorum 2 aydır
baya gelişme oldu şükür
yine baya kocaman bir karnım var ama
en azından artık kimse beni hamile sanmıyor
44 giyerken 40 beden korse aldım sımsıkı giydim
umarım hepimiz bu sorunu çözeriz:çok üzgünüm:
hayır kızlar biz istesek göbek kalmaz inanın buna 1 aydır düzenli mekik çekiyorum işe yarıyor 5 cm. inceldi.ama arkadaşım sen daha iki aylıksın mekiğe 6 aydan sonra başla yoksa dikişlerin zarar görebilir.
kızım 17 aylık ve hıc bısekılde gobek falan kalmadı bende cunku bol sıvı tuketıyorum dogumum oldugundan berı ve abur cubur yemedım hala daha yemem fazla yemedım tok bı sekılde kalkmadım masadan oglenlerı meyve yedım yogurt yedım ekmek 1 dılım butun gun ıcınde ve hala emzırıyorum.hıc bır fazlalıgım kalmadı dogumdan oncekı kılomun altındayım 56 yla hamıle kaldım suan 52 53 gezınıyorum.beynıne emret gobegının gıtmesını ve cok yeme..ınanıyorum hemen verırsın..
bende 1 ay oldudoğum yapalı göbeğim var hala ve çatladığı içinde büzüldü şimdi iğrenç duruyor göbek deliğimde kocaman çukur rezalet
1 ay cok kısa bır sure.sen farkında bıle deılsın ama gereksız sıslıklerın ınıyor yavas yavas dıkkat et yemene abur cubur aslaaa.!!!!!bol bol sıvı!!! ve bebegını bol bol emzır saatle falan deıl her daım emzır bebek sutten de bı yana annenın temasını ıstıyor ona dokunmak ıstıyor bı yandan da doymak ıstıyor:)o yuzden sen canını hıc sıkma catlaklarını sakın elleme gobegınde gecıcek.daha cok yenı ekmek yeme desem yerıdır ben yemedım sadece sabah kahvaltımda 1 dılım.aslında ısın sırrı bol sıvı ve bebegı emzırmek!!sıkma canını tatlım ıyı goruneceksın bıraz daha zaman daha cok yenı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?