• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası sarkmış göbek :(

ayyy canım yaa çok üzüldüm gerçekten benim annemde sezaryanla doğurmuş beni ama doğumdan sonra öyle bi acı yada kilo alımı olmamış aksine şimdi daha zayıf... bence evde egzersizlere başla acilen ve yemeğini düzene sok. en azından şöyle yap öğünlerde karbonhidrat protein ve sütü ayır örneğin et yemeği yaptın onla çok miktarda ekmek yada yoğurt yersen bu sindirimin zorlaşmasına ve fazla yağ depolanmasına sebep olur. biz yıllar önce başladık bu yönteme şimdi balığı tavuğu köfteyi tek gr ekmeksiz yiyorum hiç şişkinlik ve kilo alımı olmuyo ama ne biliyim fasulye nohut pilaki yani baklagil falan yaptın onla rahat rahat ekmek yiyebilirsin. böyle öğünlerdeki besin gruplarını ayırmak kilo vermek için çok fadalı hele bunu biraz olsun oturtursan bolca kilo verebilirsin egzersizide ihmal etme tabi ilk bakışta az miktarda ekmek yemeği dene bence bide akşam 7 den sonra fazla birşey yememeye bak çünkü sindirilmesi çok zor oluyormuş.

bende 1 ay oldudoğum yapalı göbeğim var hala ve çatladığı içinde büzüldü şimdi iğrenç duruyor göbek deliğimde kocaman çukur rezalet

canım benim daha senin için çok erken ... ben doğum yapalı 7 ay oldu daha yeni yeni gidiyor kilolar...bol bol emzir.ama mutlaka ye önemli olan süt yapmak değil bebeğin için kaliteli süt yapmak..sadece su içmekte süt yapar ama kaliteli olmaz unutma bebeklerin zekası annenin yediğiylede alakalı onun için yararlı yiyecekler ye kararında ye..abartma..tabiki bol bol da sıvı tüket...ve zamanla eski haline gelirsin yukarıda arkadaşlarda belirtmişler gerçekten adet olduktan sonra vücut çok değişiyor...birazcık zaman canım...bu benim düşüncelerim gerisi sana kalmışşşş.)

ben de hamilelikten önce çok zayıftım (45 kilo) sezeryanla doğum yaptım başlarda çok dikkat etmedim nasılsa zayıftım kilo veririm eski halime dönerim dedim ama maalesef dönemedim şimdi 60 kiloyum.bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra bence yemeğinizi daha düzenli bir şekilde yiyin.dikkat edin yani.benim de önümde sarkan bir göbeğim var bilmem 2. doğursam halim nolacak göbeğim dizlerime kadar inecek herhal... :(

canım daha yeni doğum yapmışsın .. daha durrrrrrrrrrrrrr. o yağlar topalrıcak . bebek emdikçe sen zmanal zayıfladıkça onlar tıplayacak kendini. sarkan göbek uzun süre gitmeyebilir bile. ama dikakt edersen ilk 5-6 ay mekik yasak biliyorsun seeryanda... sonrasında yürüyüş mekik vb. hafif sporla. inceltici bişeylerle yüzerek .ki şimdi yüzebilrisin. bende çok etkili olmuştu. doğumdan 2 ay sorna yüzdüm ve bi anda toparlandı. harika olmuştu.. moralini bozma. zamanla gidecek ama oturarak gitmiyo tabi. azcık gayret.. azcık emek. ama stress yok ok :))

merhaba ben 4 temmuzda sezeryan oldum bebeğim karnımda öldü o yüzden sezeryan oldum ağrılarım oluyor sizlerden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum ilk doğumumdu bu sütüm nezaman kesilir birde karnımda çok sarkma var üst tarafta ağrı var ve 4 saatten fazla uyuyamıyorum hemen göğsümün arası ağırıyor kalkmak zorunda kalıyorum birde merak ediyorum dikişler alınırken acıyormu nezaman normal yaşantıma dönerim cevaplarınızı bekliyorum şimdididen teşekkürler...öksürük neden oluyor?öksürme geldiği zaman ne yapmam gerek?

slm cnm ma_vi öncelikle başi sağ olsun bitanem inanki çok üzüldüm senin adına allah sabırlar versin
allah en kısa zamanda tekrar bebek sayıbı olmaınnasıp etsin amin

cnm dr gitmelsin bitanem bende olmadı gende ihmal etme derim
bitanem sütünde kesilir
cnm sarkmalra zamanla toparlanır merak etme benim iki çocuğumda sezeryan

kızımda çok sarkmişti şimdi toparlandı karnım emrak etme
tam toparlnman 1 yılı bulur cnm

dikişlerde sadece başindaki düğme olan yeri kesiliyo gersi kendiliğnden çürüyo cnm yane acı filan yok merak etme allah ayrdımcın olsun.

bende üçüncü bebeğimi sezeryala doğurdum. doğumdan kısa süre sonra tüm doğum kilolarım gitti, inceciktim. buna rağmen dikiş yerim sarkmış duruyordu. doğumdan 5 ay sonra hızla kilo almaya başladım. (Troit belası) göbeğimin sarkıklığına bide şişkoluk eklendi. çatlaklarda cabası. yaklaşık 3 ay önce biominera kullandım. her sabah 10 dakika masaj yaptığımdan sanırım göbeğim güzelleşti. inanılmaz ama çatlaklar gitti, sarkıklık toparlandı, ayrıca yaklaşık 10 cm. eridi göbeğim. doğumun üstünden 16 ay geçti. zamanla dahada düzeliyor. sarkmanın toparlanması 2 yılı buluyormuş sanıyorum ki benim göbeğimde toparlanmaya başladı. kendinize zaman verin ve göbeğinize masaj yapın. masaj yaparken kahve ve limon karışımıda kullanabilirsiniz. 3 tatlı kaşığı türk kahvesine bir limonu sıkın ve bir güzel masaj yapın göbüşünüze. farka inanamayacaksınız.

slm cnm ma_vi öncelikle başi sağ olsun bitanem inanki çok üzüldüm senin adına allah sabırlar versin
allah en kısa zamanda tekrar bebek sayıbı olmaınnasıp etsin amin

cnm dr gitmelsin bitanem bende olmadı gende ihmal etme derim
bitanem sütünde kesilir
cnm sarkmalra zamanla toparlanır merak etme benim iki çocuğumda sezeryan

kızımda çok sarkmişti şimdi toparlandı karnım emrak etme
tam toparlnman 1 yılı bulur cnm

dikişlerde sadece başindaki düğme olan yeri kesiliyo gersi kendiliğnden çürüyo cnm yane acı filan yok merak etme allah ayrdımcın olsun.

teşekkür ederim peki aranızda uykusuzluk çeken var mı?birde en fazla 4 saat yatabiliyorum hemen kemiklerim ağrıyor böyle sorunları olan varmı?

slm arkadaslar bende 22 ay once dogum yaptım sezeryan oldum sımdı dunya tatlısı oglum var ama bırde sarkan bır gobegım ne yapıcagımı bılmıyorum ne denedıysen olmuyoo sadece 10 kılo verdım o kadar sımdı dusunuyorum ınceltıcı jellerı ıyı gunler

slm ben bir buçuk ay önce sezeryan doğum yaptım
göbeğim sarkık ve çok yumuşak başka tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen arkadaşlar.
şükür ki çatlak yok tek tesellim o:(

ben sezeryanla doğum yaptım bir buçuk ay önce çatlaklarım yok ama göbeğim sarkık ve çok yumuşak.önerilerinizi okudum daha fazla önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.eşim kilolarımla dalga geçiobenneyaptımki

bendede catlak yok 6 aylık bı oğlum var doktorum sezeryan sonrası korse ve bı takım hareketler tavsıye etmıstı dişimi sıktım ve yaptım sukurkı ne catlak nede sarkığım var fazla kılo almamamda tabıkı buyuk bı avantaj canım

ben sezeryanla doğum yaptım bir buçuk ay önce çatlaklarım yok ama göbeğim sarkık ve çok yumuşak.önerilerinizi okudum daha fazla önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.eşim kilolarımla dalga geçiobenneyaptımki

kaydirigubbakcemileaaaaaaa sende izin verme canım dalga gecmesıne ve gayet relax ol bebeğime feda olsun de bışeyler de sende ona inat bölemı aldın de falan fılarn canım takma yanıkaydirigubbakcemile2

sabredin canlarım. henüz bu istekleriniz için vakit çok erken. inanın önceki gibi olacaksınız. siz bebelerinizin gönlünü yapın Allah ta sizin gönlünüzü yapar :ecrin_bebek:

ya ben çok sinir oluyorum bu duruma sanki sen keyfindenmi o hala geldinki lütfen izin verme dalga geçmesine.sağolsun benim eşim tam tersine ben kendimi beğenmediğim zamanlarda o moral verdi hep eskisi gibi güzelsin üstelik bir annesin buna rağmen süpersin derdi bana(öyle olmamama rağmen) şimdi kızım 15 aylık oldu ilk evlendiğim gibi değil tabi karnım ama hiçbirşey yapmasan bile zamanla kendini topluyor egzersizlerle daha iyi sonuç alırsın.

bende 3 ay önce doğum yaptım bu ikinci oluyor ilkinde 11 kilo almıştım ve doğumdan kısa bi süre sonra eski formuma kavuşmuştum 49 kiloyla hamile kalmıştım 36 bedeni bile zaman zaman daralttırıp giyiyordum ama bu sefer 14 kilo aldım ve kaldı kilolar boğazımada dur diyemiyorum bu durum çok canımı sıkıyor

Back