• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan Sonrası Hamilelik

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
ben 2 haziranda 37. haftamda acil sezeryan oldum kordon dolanmasından dolayı ve 5 haziranda bebeğimi kaybettim ve tekrar çocuk istiyorum drlar 6 beklememi söledi fakat benim psikolojim hiç ii değil sürekli aglıyorum vs vs... bu süreyi beklemeden hamile olan var mı yada dogum yapan biz bu ay yani eylül ayı regl olduktan sonra başlayalım diyoruz....fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
kordon dolanmasından çoçuğunu sağlıklı doğuran çevremde bir çok kişi var.çok mu geç kalında acaba...hiç üzülme tabikide sende sağlıklı bir bebeğine kavuşursun inşallah...en azından hamile kalabiliyorsun buna şükür...ölü doğum yapıp daha sonra sağlıklı bebekler doğuran var......sezeyandan sonra 3ay sonra doğuran var...6ay sonra hamile kalanlar var.......ne kadar geç hamile kalabilirsen o kadar daha iyi......

Son düzenleme:
kordon dolanmasından çoçuğunu sağlıklı doğuran çevremde bir çok kişi var.çok mu geç kalında acaba...hiç üzülme tabikide sende sağlıklı bir bebeğine kavuşursun inşallah...en azından hamile kalabiliyorsun buna şükür...ölü doğum yapıp daha sonra sağlıklı bebekler doğuran var......sezeyandan sonra 3ay sonra doğuran var...6ay sonra hamile kalanlar var.......ne kadar geç hamile kalabilirsen o kadar daha iyi......

canım ben özet geçtim öle bebeğim 3 defa kordonu dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı çatlatmış ve kanlı suyuda yutmuş boynunuda çok sıkmış ben çok çok erken farketmemden dolayı canlı dogum oldu ama işte oksijensiz kalmasından ve kanlı su yutmasından kaynaklanan nedenler ortaya çıktı

canım benim başınız sağolsun.. Allahım kimselere yaşatmasın,çok zor bir süreç geçirmişsin..
benim bildiğim sezaryen sonrası 2 yıl içinde doğum yapmamak gerekir diye..
doktorunla konuş ve ne kadar zaman beklemen gerekiyorsa,bekle canım.. çünkü doğumda aynı yerden kesi yapılıyor..
şuan ameliyat yerin içten içe tazedir.. gebelikte karnın büyüdükçe, o kesi gerilecek.. doktorların takıldığı nokta o oluyor.. sezaryen sonrası hamile kalınmasına çok sıcak değiller.. muhakka danış ama,kendinizce karar vermeyin..

canım benim başınız sağolsun.. Allahım kimselere yaşatmasın,çok zor bir süreç geçirmişsin..
benim bildiğim sezaryen sonrası 2 yıl içinde doğum yapmamak gerekir diye..
doktorunla konuş ve ne kadar zaman beklemen gerekiyorsa,bekle canım.. çünkü doğumda aynı yerden kesi yapılıyor..
şuan ameliyat yerin içten içe tazedir.. gebelikte karnın büyüdükçe, o kesi gerilecek.. doktorların takıldığı nokta o oluyor.. sezaryen sonrası hamile kalınmasına çok sıcak değiller.. muhakka danış ama,kendinizce karar vermeyin..

dr 6 ay dedi zaten.......

Back