Sezeryan sonrasi cinsel yasam

bitanem hala emziriyorum ben. hamileliğimin 6 7. ayına kadar da devam edebilirmişim. e zaten görkem 5.5 aylık. o zamana kadar doğar süte

bitanem hala emziriyorum ben. hamileliğimin 6 7. ayına kadar da devam edebilirmişim. e zaten görkem 5.5 aylık. o zamana kadar doğar süte

masallah ozaman sana benim kiz beni emmedi simdi emmek istiyor ama sutum az
emzir emzir doysun bebis :)
bu arada sezeryan dogum olmustu ya sorun olmazmiymis sonucta icten dikis var hamilelikle o dikisler genisliycek

masallah ozaman sana benim kiz beni emmedi simdi emmek istiyor ama sutum az
emzir emzir doysun bebis :)
bu arada sezeryan dogum olmustu ya sorun olmazmiymis sonucta icten dikis var hamilelikle o dikisler genisliycek
o yüzden de bebeğin vaktinden önce doğmaması gerek. yoksa ölürmüşüm

Merhabalar,
Çatlakların bi süre sonra kırmızıdan beyaza döncecek ve bu kadar göze batmayacak.. Yok olur mu olmaz mı bilmiyorum...

Doğum sonrası ilk birlikteliğininzde eşinin karşında rahat olmak istiyorsan göbeğini örten seksi bi atlet-kilot takımı giy mesela... U.S Polo nun çok hoş ürünleri var bakmak istersen.

Göbeğin ve fazla kiloların gittikçe daha rahat olacaksın emin ol.

Aynen o tarz bisi giydim :) suan çatlaklar kırmızıdan mora doğru dönüyor hafifledi şükür
Doğum kilom gitti amma göbek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…