• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrasi cinsel yasam

kiyamam birtanem benim olsun demekki gelecek dunyaya engel olamiyorsun.
ben emzirmeye guvenmedim ki emmedi beni 1.5 ay felan emdi.
hemen igneyi soyledim doktora doktor olabilir yapariz dedi.
devleti sevmiyorum surekli ozele gidioruum ben.
oglusun ufakmis ona uzuldum sevgisi boluncek
bitanem hala emziriyorum ben. hamileliğimin 6 7. ayına kadar da devam edebilirmişim. e zaten görkem 5.5 aylık. o zamana kadar doğar süte

bitanem hala emziriyorum ben. hamileliğimin 6 7. ayına kadar da devam edebilirmişim. e zaten görkem 5.5 aylık. o zamana kadar doğar süte

masallah ozaman sana benim kiz beni emmedi simdi emmek istiyor ama sutum az :(
emzir emzir doysun bebis :)
bu arada sezeryan dogum olmustu ya sorun olmazmiymis sonucta icten dikis var hamilelikle o dikisler genisliycek

Selam kizlar 17 temmuzda sezeryan ile aldim kizimi kucagima.
daha var ama kirkimdan sonra cinsellikten korkuyorum dikislerim acir mi die suan yasadigim duygular evlilik oncesine dondu resmen acir mi korkuyorum :KK43:
bu arada gobegim bir hayli catladi utaniyorum esimin karsisina cikmaya :KK43:

Merhabalar,
Çatlakların bi süre sonra kırmızıdan beyaza döncecek ve bu kadar göze batmayacak.. Yok olur mu olmaz mı bilmiyorum...

Doğum sonrası ilk birlikteliğininzde eşinin karşında rahat olmak istiyorsan göbeğini örten seksi bi atlet-kilot takımı giy mesela... U.S Polo nun çok hoş ürünleri var bakmak istersen.

Göbeğin ve fazla kiloların gittikçe daha rahat olacaksın emin ol.

Merhabalar,
Çatlakların bi süre sonra kırmızıdan beyaza döncecek ve bu kadar göze batmayacak.. Yok olur mu olmaz mı bilmiyorum...

Doğum sonrası ilk birlikteliğininzde eşinin karşında rahat olmak istiyorsan göbeğini örten seksi bi atlet-kilot takımı giy mesela... U.S Polo nun çok hoş ürünleri var bakmak istersen.

Göbeğin ve fazla kiloların gittikçe daha rahat olacaksın emin ol.

Aynen o tarz bisi giydim :) suan çatlaklar kırmızıdan mora doğru dönüyor hafifledi şükür
Doğum kilom gitti amma göbek kaldı :(

Back
X