• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrasi cinsel yasam

Ilk kullandigimizda ki 1 yil kullandik :) esim bana sordu memnun musun die bende memnunum dedim. (Gercekten benim icin bisey farketmedi.) Bende ona sormustum sen die, o da memnun oldugunu soylemisti ve devam etmistik prezervatifle korunmaya. Simdi de oyle devam etcez :) sanirim senin ki sevmio :)

Benimki nefret ediyor bende sevmiyorum o yuzden gittim sprial taktirdim

biz 23.gün başladık. ilk acıma oluyo ama dikişte değil vajinada. ama çok acımaz.
bende de aşırı çatlak vardı. ama eşim hiç moralimi bozmadı saolsun. zaten gececek dimi. hiç utanma. az anlayışlı olsun

biz 23.gün başladık. ilk acıma oluyo ama dikişte değil vajinada. ama çok acımaz.
bende de aşırı çatlak vardı. ama eşim hiç moralimi bozmadı saolsun. zaten gececek dimi. hiç utanma. az anlayışlı olsun

cok sukur gecti suan 76 gunluguz acima olmadi ama ilk acidi cunku daralmisti asiri bu arada gebemisin tekrardan 5 haftalik diye hamilelik takvimin varda :)

ayy turtam sana yorum yapmışım. valla özledim ya. nerelerdesin, ne yapıyosun. ne kadar sevindim karşılaştığımıza yine.
evet bebiş geliyo

ayy turtam sana yorum yapmışım. valla özledim ya. nerelerdesin, ne yapıyosun. ne kadar sevindim karşılaştığımıza yine.
evet bebiş geliyo

masallah canim ilki kac aydi kiz sanki ufakti oda :)
nickini gorunce yorum atiyim dedim birtanem iyiyiz cok sukur sen nasilsin nasil gidio :)
bende ozledim kuzum ya arada ozelden yazarim sana :)

masallah sende kizcede varmis oglanda :) oglan ufakmis sonuncu surpriz yumurta herhalde :)
doktorun azizliğine uğradım aşkım ya. devlete gidersen böyle olur. başlarından atıyorlar. ilk ve son oldu devlete gitmem. kadın hangi tıppı bitirmişse emziriyorsun. o en iyi korunma yöntemi dedi. inandık. sonuç bu minik sürpriz yumurta. aman bunda da hayır var. o da sonuncu olarak gelsin. iyi ki annem var ha

sezeryanla doğum yaptım ve ilişki sırasında ağrı ve yanma oluyor normal mi bu durum veya başka yaşayan var mı.hamile iken de bu durum vardı

doktorun azizliğine uğradım aşkım ya. devlete gidersen böyle olur. başlarından atıyorlar. ilk ve son oldu devlete gitmem. kadın hangi tıppı bitirmişse emziriyorsun. o en iyi korunma yöntemi dedi. inandık. sonuç bu minik sürpriz yumurta. aman bunda da hayır var. o da sonuncu olarak gelsin. iyi ki annem var ha

kiyamam birtanem benim olsun demekki gelecek dunyaya engel olamiyorsun.
ben emzirmeye guvenmedim ki emmedi beni 1.5 ay felan emdi.
hemen igneyi soyledim doktora doktor olabilir yapariz dedi.
devleti sevmiyorum surekli ozele gidioruum ben.
oglusun ufakmis ona uzuldum sevgisi boluncek

Back
X