SEZERYAN SONRASI BAĞIRSAK HAREKETLERİNDE ARTIŞ (GAZ PROBLEMİ)

beyaz mavi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
85
21
8
Merhaba kızlar 6 ay önce doğum yaptım doğumum çok zor ve sıkıntılı geçti. Doğumda başıma ne geldiğini bilemiyorum ama bayağı toparlanmam ta zorlandım . Kanamanın fazla olduğu söylenmişti ama neden bunu bilmiyorum. Doğum sonrası önceden hiç olmayan bir durum gelişti bende sürekli gaz çıkartma sürekli karnım gaz dolu ve ben gaz çıkartıyor musun gibi rahatsız edici bir durum. Sizce bu durum neyde. Kaynaklanabilir geçici bir durum Mu sizce? Sürekli gaz

İlk doğumumdan sonra bende aynı şeyi yaşadım , bence sezeryan olmasından kaynaklı , özellikle gaz yapan yiyecekler yediğimde gaz sancıları yaşıyordum ve Dediğiniz gibi bende de uzun sürmüştü , sonra zamanla geçti

İlk doğumumdan sonra bende aynı şeyi yaşadım , bence sezeryan olmasından kaynaklı , özellikle gaz yapan yiyecekler yediğimde gaz sancıları yaşıyordum ve Dediğiniz gibi bende de uzun sürmüştü , sonra zamanla geçti
Geçici bir durumu merak ettim normalde hiç gazı olan böyle gaz çıkarttığımı bilen bir insan değilim o yüzden sezeryan sonrasında gaz çıkartmakta çok zorlanmıştım hani bağırsak hareketleri yavaş olan bir insandım zaten şimdi bu durumu yaşayınca sürekli gaz çıkartmaz sanki böyle affedersiniz gazman gibi dolaşıyor gibi bir şeyim sonradan kafam yerine geldi ve 6 ay oldu hala bu devam ediyor acaba doğumda bir şeyi gerçekleştirdi de onun yan etkisi mi diye ya da normal bir durum mu onu öğrenmek istemiştim

Back